Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sizi kim ıslıklasın, peki?.

Galatasaray'a en ihanet edenler, üzerlerinde sarı kırmızı formalar giymiş olarak tribünlerde oturuyorlar..
Adları "Galatasaray seyircisi" bunların.. Galatasaray taraftarı sözüm ona.. Sözüm ona, sahadaki 11'e eklenen güç katan 12 numara!.
Halt!.
Bunlar, hiç olmasa, hiç maça gelmese, Galatasaray çok daha iyi futbol oynar..
Bu ihanet çetesinin baskısından ve korkusundan, futbolcular topa vuramaz hale geliyorlar..

Bu ihanet çetesi, maça Galatasaray'ı desteklemeye, coşturmaya, zor duruma düştüğünde ayağa kaldırmaya gelmiyor..
Bu ihanet çetesi maça, kendisini, sadece kendisini eğlendirmeye geliyor..
Bunun da iki yolu var..
Maç iyi gidiyorsa, başka kulüplerden kopya edilmiş, onların söylediği acılı arabesk şarkılardan uyarlanmış rezillikleri koro halinde söylemek..
Bu rezillik tempolu oynayan takımı uyuşturur, uyutur umurlarında değil. Onlar davul çalıp göbek atıyorlar ya.. Önemli olan o..
Takım kötü gidiyorsa, bu defa, ıslık, yuha ve küfür.. Çünkü sövmek onlar için terapi.. Sövdükçe rahatlıyorlar. Bu arada takım çöküyormuş, umurlarında değil..
Galatasaray'ın kaptanları Arda'yı, Selçuk'u, Sabri'yi yuhalayanlar bunlar..

..Ve, bunlar, bu yıl, Ali Sami Yen Arena'daki ilk hazırlık maçında, tribünlere gene irinlerini kustular. Daha sahaya girerken Sercan'ı yuhaladılar.. Yuhaladıklarının Galatasaray forması olduğunu dahi düşünmeden. Düşünemezler de.. Düşünmek için idrak lazım.. Kopyacı sürüsünden idrak beklenir mi?.
Efendim Sercan geçen yıl Balıkesir'de kiralık oynarken, Galatasaray'a gol atınca sevinmiş.. Şike mi yapsın?. Kümede kalmaya oynayan ve bir zamanlar ülkenin en popüler golcüsü iken, kaybolan bir santrfor olarak, gol atınca sevinmesin mi?. İnsan değil, robot mu bu genç adam?.
Hazırlık maçlarının en hırslı, en canlı oyuncularından biriydi Sercan.. Onu yuhaladılar sahaya girerken. Onu ıslıkladılar topu her ayağına aldığında..
Küstah hainlerin mesajına bakar mısınız?.
"Bu takımda kimin oynayacağına, yönetim, teknik ekip falan karar veremez. Biz karar veririz!.."
Kimsiniz ulan siz?.
Daha üç gün evvel, bu ülkenin, bu ülke insanının adını Avrupa'da bir kez daha rezil eden, Almanya'dan sonra, Avusturya sahalarını da Türk takımlarına kapayan ruh hastaları değil misiniz?.
Trabzon'un 61. Dakika şöleninin iğrenç kopyasını 34 diye Galatasaray'a ahmakça taşımaya kalkan güruh değil misiniz, siz?.
34 diye gürültü ederseniz yarın Fener maçında, Fenerliler size popoları ile gülmeyecek mi, "Gerzekler bizim numaramız kaç" diye.. Öyle zeka, öyle yaratıcılık özürlüsünüz ki, kopyanızın nereye gideceğini bile hesaplayamıyorsunuz..
Türkiye ve Türk adını Avrupa'da rezil eden, hain çete?.
Sizi kim ıslıklasın, söyler misiniz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA