Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kabahat gelin olmuş!..

Annemin lafıydı bu.. "Kabahat gelin olmuş, kimse almamış" derdi, evde mesela kırılan bir bardağa kimse sahip çıkmayınca..
TRT Müzik'te özellikle nostalji programlarına bayılıyor ve bana uymayan saatlerdekini işaretleyip kaydediyordum güya.. Sonra seyretmek için kumandaya dokunduğumda ekrana bambaşka şeyler geliyordu.
TRT Müzik'e şikayetimi ilettim.. "Baştan sona bant program yapıyorsunuz. Saatlerinize uyun" diye..
Yanıt geldi..
"Programlarda yaptığımız değişikliği DigiTurk'e bildiriyoruz ama, onlar işlemiyorlar. Kabahat bizde değil" dediler. Yayınladım. Bu defa da DigiTurk'ten yanıt geldi. Özetle diyorlar ki..
"TRT teknik ekibinin de çok iyi bildiği ve kendilerine birçok kez hatırlatmak durumunda kaldığımız üzere, yayın akışında aynı gün yaptıkları değişikliklerin tarafımıza mutlaka bildirilmesi gerekmektedir. Müşterilerimize sağlıklı bir yayın akışı bilgisi verme yönünde büyük önem taşıyan bu hususun altını sıklıkla çizmemize rağmen, ne yazık ki bazı kanallarımız bizleri bilgilendirmemekte ya da bilgilendirmede geç kalabilmektedir.
Tarafımıza haber verilmeden yapılan değişiklikler nedeniyle yaşanan ve kontrolümüzde olmadan gelişen bu sorundan ötürü büyük üzüntü duymaktayız.
Bizim için de oldukça önemli olan bu konuyu gündeme taşıdığınız için en içten teşekkürlerimizi sunarız."
Bu arada.. Dün gene "Hey gidi günler hey" kaydettiğimi sanırken, saçma sapan şeyler çıktı karşıma, her zamanki gibi..
Gelini alacak damat aramaya devam!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA