Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bikini hikâyeleri!..

Brigitte Bardot, ilk iki parçalı mayoyu giydiğinde, 60 yıl evvel, Amerikalılar da "Bikini Adası"nda hidrojen bombası denemeleri yapıyorlardı.
Magazin medyası, dünyayı sarsan iki bombayı birleştirdi ve BB'nin mayosuna "Bikini" adını verdi.
O gün bugün, her yaz "Bikini" lafı magazin sayfalarından eksilmez..
HaberTurk'ün magazin ekinde yarım sayfa kaplamış Elif Dürüst.. Tam dört bikinili resim.. Elif 45 yaşında ve bir çocuk annesi.. Resimlerdeki vücut, 18'lik gibi..
Ama sözüm o değil.. Elif fotoğrafları çekilmesin diye ne öyle sahte önlemler almış, ne bütün gün elbiseyle oturmuş, ya da denizden çıkarken yardımcıları havlu koşturmuşlar..
Ne de resmini çekenleri tehdit etmiş, "Sizi patronunuza söyler kovdururum.
Mahkemeye verir canınızı yakarım" demiş..
Uygarlık işte bu..
Utanıyorsan giyme.. Giydin, herkesin elini kolunu sallayıp gittiği plaja gitme..
Gidiyorsan, bir halka açık yere gidiyorsan arkadaş, o zaman kabul ediyorsun demektir.
Mandarin de Luxe Oteli'nde kaldığını dünyaya duyurup, ya da ne lüks teknede olduğunu yazdırıp havanı atacaksın. Ordaki herkes seni hem de çıplak gözle görecek, sorun yok. Gazetede çift sütun resmin çıktı diye kıyamet..
Yemezler dostlarım.. "Bikinili resmim çıkmasın" diye çırpınanların hepsinin aslında resmi çıksın diye öldüklerini biliyorum. "Beni bikinili yakalayamazsınız" diye meydan okuyanların yaptığı, aslında paparazzileri tahrik. Peşine düşsün, yakalasın ki.. "Bak yakaladım" diye resmi tam sayfa kullansın.. Bizim sazan paparazziler de bu tuzağa balıklama düşüyorlar.. "Çekme" diyeni çekme.. Kullanma..
Peşine düşmezlerse adam değilim..
Elif Dürüst'ü yürekten kutluyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA