Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sen kimsin, Aziz Yıldırım?.

"Böyle maç yönetilmez. En sonunda bir gün tepem atacak, sinirleneceğim, sahaya inip bir hakeme iki tane tokat atacağım o olacak.
Sonra da takımı sahadan çekip hakeme 'Alın şimdi kendi aranızda oynayın' diyeceğim."
Bu küstahça sözler kimin, Sayın okurlar?.
Tahmini kolay.. Hele son günlerde kendini iyice Hallacı Mansur sanmaya başlayan Aziz Yıldırım..
Bu satırları "Yıldırım: Hakeme iki tokat atacağım" başlığı altında Vatan gazetesinde okudum. Vatan'ın sahibi kim?.
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören..
Adam o Yıldırım Demirören'in hakemlerini tehdit ediyor.
Alenen, resmen şantaj yapıyor. Fanatik holiganlara hedef gösteriyor..
Yıldırım Demirören, anında tedbirli olarak ceza heyetine yollayacağına, gıkını çıkarmadan oturuyor, kendi gazetesindeki haberi görmezden geliyor..
Ama haberi asıl görmezden gelen başkası..
6222 sayılı Futbolda Şiddetin Önlenmesi Yasası'nı açıkça ve çok tehlikeli şekilde ihlal eden bu suçu soruşturmayan İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısı.. Ki o savcılıkta, 6222'ye giren suçları takiple görevli özel görevli işi bu olan, bunun içim benim vergilerimden maaş alan bir savcı da var. "Aziz Yıldırım bu açık tehdit ve teşviklerinden sonra dahi ifade vermeye çağrılmıyorsa, o zaman bu yasa, bu savcılar niye var" diye sormak, bir vergi veren olarak, benim hakkım!.
Son zamanlarda iyice meydanı boş bulan, şımardıkça şımaran Aziz Yıldırım Basketbol Federasyonu'na da ayni küstahça ifadelerle saldırmıştı hatırlayacaksınız..
"Ergin Ataman, milli takımı çalıştırmaya devam ederse, oyuncularımı milli takıma göndermeyeceğim. Giden olursa, onları da Fenerbahçe'den kovacağım.."
Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'ın da bu sözler üzerine Yıldırım'ı derhal ve tedbirli ceza heyetine sevki gerekirdi.
Ama Kemal Erdenay gibi bir efsanenin oğlu "Allaha şükür yağmur yağıyor" dedi, yüzünü ovuşturdu.. Alttan aldı.. "Aziz Bey haklı.. Şu turnuva bitsin onun istediğini yapacağım" gibisinden müthiş bir yalakalık örneği ile hocası Ergin Ataman'ı resmen sattı..
Şimdi o hoca ve o takımdan ne hayır gelir, tahmin edin?.
Başlığımı boş verin.. Aslında suç Aziz Yıldırım'da değil. Her yaptığını yanına kar bırakan, ona adeta zorla "En el hak" dedirten benim devletim..
Yürütmesi, yani teşkilatı ve yargısı, yani savcıları ile ses çıkarmayan, devleti devlet yapan üç gücünden ikisini sıfırlayıp, geriye kalan Yasama gücünü de göstermelik hale getiren devletim!.
Adam ne yapsa, ne dese yeridir?. Bu dediklerime bir itirazınız var mı, Sayın Spor Bakanım?. Sayın Adalet, Sayın İçişleri Bakanlarım?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA