Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tarkan tarzı!..

2015 yılının en keyifli gecelerinden birini geçirdim, Tarkan'la.. Yazdım zaten okudunuz.. Öyle keyiflendim ki hatta, bir daha gitmeye karar verdim..
Bu arada eleştirileri de okudum. Herkesin düşüncesine saygı..
Ama Tarkan'a bir tavsiyem var..
Performanslar, eleştirmenler için değil, seyirciye yapılır.
Sen her konserinde Açık Hava'ya 7 bin kişiyi dolduruyor musun?. Millet bir konserde dolduramazken, senin 10 konser biletlerin karaborsaya düşüyor mu?. Her gelen mutlu ayrılıyor mu?.
Demek ki doğru yoldasın.. Boş ver.. Bildiğini yap.. Çünkü doğrusunu yaptığın açık!.
Bunu açıkça söyledikten sonra, tamamen ayni sınıfa sokabileceğin, benim bir eleştirim var..
Saçların ve sakalların!..
Sen bir Starsın Tarkan.. Starlar örnek olan insanlardır. Starlar başkalarına benzemez. Başkaları onlara benzemeye çalışır..

O saç ve sakal modelin milyonlarca insanda var.. Yüzü tamamen kapattığı için maske gibi oluyor.. Kadınların ucunu kaçırdıkları botoksları gibi.. Botoks onların hepsini nasıl birbirine benzetiyorsa, o saç sakal modeli de erkekleri ayrılmaz yapıyor..
Yahu maç izlerken sırt numaraları olmasa oyuncuları ayırt edemeyeceğim.. Öyle karbon kopya tipler dolaşıyor ortada..
İnsan başkasına, hem de milyonla başkasına benzemeyi nasıl ister bilemiyorum. O gece yanımda oturan bir başka dünya starı Arda da, ayni görüntüdeydi. Sana benziyordu, seninle birlikte milyonlara..
Şimdi, Arda daha iyi hatırlar.. 2002 Dünya Kupasının yıldızlarından İlhan Mansız çok değişik bir saç modeli ile çıkmıştı Japon seyircinin karşısına.. O yaz 100 binlerce Japon'u İlhan Mansız saçlarıyla gördük..
Starlık, yıldızlık budur.. Sen yaratırsın.. Seni taklit ederler..
Birinin yarattığını taklit eden milyonlardan biri olursan, sıradanlığa dönüşürsün..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA