Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Derbi!..

Yarın bir derbi var.. Derbi demek tartışma demektir. Daha adından başlar.. "Efendim derbi ayni şehir takımları arasında olur..
"Hayır, bazen bölgelerin, ülkelerin bile derbileri olur" diye girer başkaları..
Oysa dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü, en büyük santrforu Di Stefano bitirmiş işi..
"Bir maçı kazandığında, ertesi sabah kızdıracağın, takılacağın arkadaşların, mahallende, okulunda, iş yerinde, kahvede, barında var ise, o maç derbidir.."
Şimdi bu derbi için, tam 16 yıl sonra, Fener'i Kadıköy'de yenme hesapları yapan Hamza Hoca'ya tavsiyelerim var.
Fener medyası, Yasin'i oyundan alışını alkışladı. Demek pazara da aynisini yap, hatta hiç oynatma istiyorlar dikkat!. Fener medyasının oyunlarına düşme..
Galatasaray topu kendi sahasında çevirip oyunu öldürmeye pek meraklı yıllardır. Baskı yiyince de Muslera'ya geri pas. Baskı altında Muslera topa ayakla çok kötü vuruyor. Bu yüzden kaç pozisyon, hatta gol yedi Galatasaray. Gereksiz Muslera paslarını yasakla.
Fener kötü oynuyor. Kozu duran toplar. Ajax'a karşı iki net pozisyonu var, ikisi de kornerden. Biri gol oldu zaten. İkincisini, Ajax kalecisinin arka direğe koyduğu bek kurtardı. Muslera inatla ve ısrarla ön direğe koyuyor adam. Arka direk bomboş.. Hem de Fener'e karşı.. Aman ha, ödetirler!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA