Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Şengül!.

Ekler yönetmenimiz Şengül Balıksırtı'nı yürekten kutlarım. Önceki hafta sonu pazar ekimiz, New York Times pazar ilavesi gibiydi. Öyle bir okunacak yazı bolluğu vardı ki, al eline o eki sadece.. Frankfurt'a kadar uçarsın.
Uzun uzun yazılmış, okunmaya doyulmaz yazılar..
Hasan Bülent Kahraman'ın enfes mi enfes, Antalya Festivali yazısı.. Ceren Arseven'in "Bu köyde her hane bir dershane" adlı muhteşem röportajı mesela.. Söyleşi değil, röportaj.. Okusun da görsünler, röportaj nasıl bir yazı sanatıdır?.
Nur Çintay ve Damla Kayayerli'nin mutfak üzerine meraklı, şirinlikleri.. Çifte Bülentler'in en meraklı spor yazıları.. Stelyo'nun dünyalar lezzeti Atina mektubu.. Olkan Özyurt'un gene örnek bir röportajı.. Daha neler neler..
Geçen hafta yazmadım. "Bu kadar olamaz, belki de denk geldi" diye..
Bu hafta bir pazar eki geldi, evime.. Brunchı kaçırıyordum, saat yarımdaki.. Öyle dalmışım eke..
Nasıl özenle seçilmiş, nasıl anlatımla yazılmış yazılar. O zaman merakla ve keyifle okuyorsunuz..
Hangi birini yazayım ki.. Uzmanlık alanında Olkan Özyurt, en güzel Star Wars'ı çıkarmış ortaya.. Nebahat Koç, bana, siyasal mezunu 60 yıllık gazeteci Hıncal'a, Montrö'yü anlattı iyi mi, herkes Montrö ahkamları kestiği günümüzde.. Hasan Bülent gene döktürmüş.. Selçuk Eren bir Afrika özetlemiş, olmaz böyle şey.. Ceren Arseven ve Nur Çintay gene.. Hele Damla Kayayerli.. Üsküdar'ın Çakır'ı röportajını okuyun, Lüks Hayatı bir de ondan sonra izleyin. Son Osmanlı kabadayısı Çakır'ı masal tadında anlatmış, Damla.. Cem Sancar, eke siyaset yazdığında hem kendine, hem eke yazık ediyor.. Bir Cemil Meriç ve Kaplumbağa Terbiyecisi yazısı var.. Müthiş kere müthiş..
Yaşayın arkadaşlar.. Yaşa Şengül..
Hepinizle gurur duyuyorum..
Oh be.. Hiç değilse bir pazar ekinde gazete gibi gazete yapılmaya başladı bu ülkede!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA