Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zerrin Özer Televizyonu!..

TRT Müzik, benim ev kanalım olmuştu. Öğleden sonraları okuma saatlerimde açıyordum. Alaturka dinleme şansı veriyordu bana.. Hey Gidi Günler Hey diye eski günlere götüren enfes bir nostaljik program.. Çok güzel bir 30 Dakika.. Ferhan Tülmen diye dünya şirini bir kızın sunduğu Bil Bakalım.. Bengül Karataş'ın kaleminden çıkmış harika mizahı ile Gül Bakalım, giderek tiryakilik yapmaya başlamıştı ki, bir şey beni fena halde rahatsız etmeye başladı..
Bu televizyonda Zerrin Özer' siz program nerdeyse yok. Her yere sokuşturdukları yetmiyor gibi, bir de canlı program vermişler. Bülent Ersoy özentisi kılıklarla bir tahta oturup, on kelime konuşmadan, konuk sanatçıları seyrediyor.. Hava bin.. Program sıfır.
Kaç para ödeniyor bilmek isterim bir.. Bir haftada kaç Zerrin Özer geliyor, kaç programda, onu da öğrenmek istiyorum iki..
Kadının torpili kim TRT'de, onu da çözmek istiyorum, üç!.
Bu arada Hey Gidi Günler Hey'i de, şişirmeye başladınız, haberiniz ola yapımcılar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA