Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bb8 mi yeni?.

38 yıl sonra çekilen yedinci Star Wars filmi "Güç Uyanıyor" da en beğenilen tip Bb8 adlı şirin robot oldu. Eleştirmenler öyle yazdı. Seyirciler öyle dedi..
Ama bilir misiniz ki, Bb8 yeni değil.. Bu robot aslında 1977 yılındaki orijinal Star Wars için tasarlanmıştı. Ama o zaman mühendisler, bu robotun yuvarlanarak yürümesini başaramadılar ve yerine o elektrik süpürgesi benzeri R2 D2'yi yaptılar.
38 yıl sonra gelişen teknoloji eski robotu yürütünce, Bb8 hele çocukların sevgilisi oldu, yılbaşı öncesi Amerika'da tüm oyuncak vitrinlerinde yer aldı.
Filmin kendisi mi?.
İzlerken iki şeyi yapmayın..
1- Filmden manalar çıkarmayın.. Yok şu onu, bu bunu temsil ediyormuş falan filan.. Filmi CİA'in finanse ettiği efsanelerine de zerre aldırış etmeyin. Hepsi palavra.. Film işte.. O kadar.
2- Filmi, eski Star Wars filmleriyle sakın mukayese etmeyin. Ona göre bir beklenti içine girmeyin, fena halde hayal kırıklığına uğrarsınız.
Bu yedinci Star Wars, böyle bakarsanız, baştan sona sıkılmadan izleyeceğiniz, aksiyona fazla boğulmamış, dramatik yanları ağır basan iyi bir film o kadar..
Gidin keyfini çıkarın..
Orijinal Star Wars fanatikleri de Han Solo ile idare etsinler.. Geri kalanlar sadece görüntü. Prenses Leila dahil..
Son sahnede Carrie Fisher'in yanında eski Leia'nın o ünlü saç modeli ile duran kız, Carrie Fisher'in öz kızı, Billie Lourd. (Debbie Reynolds'un da torunu tabii.. O da kim mi diyorsunuz yoksa..)
Billie, ilk defa bu filmde göründü. Bakalım arkası gelecek mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA