Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Magazinciler nerde?.

Sahnede bir dünya starı.. Dany Brillant.. Salonda ara ara boş koltuklar var.. Niye?. O koltukların sahibi onlarca genç kadın sahnede Brilliant'ın söylediği Dean Martin şarkısı ile, 60'ların dansı Ça Ça yapıyor da ondan..
Bundan güzel magazin haberi olur mu?.
Bir dünya yıldızı ve biz.. Rengarenk resimlerle.. Ama ne yazık ki, salonda benden başka gazeteci yok..
Neden?.
Magazin sayfaları ajanslardan gelen beleş haber ve resimlerle doluyor çünkü. Bir gazetenin magazin sayfasına bakınca, hepsini görmüş oluyorsunuz. Gazetenin magazin muhabirlerinin izlediği, gazetesine özel hazırladığı haber devrini bitirdik. En rakip gazetelerin bile karbon kopya magazin sayfalarıyla çıkmasından rahatsız olan da yok, işin en acı yanı!..
Pes ki pes!.
Müthiş bir gece yaşattı CCR'de Dany Brillant!. "Ben Son Romantiğim" dedi.. Öyle.. Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole devirlerini yaşayamayan bugünün talihsiz gençleri için "Son Romantik" (Son albümünün adı bu.) gerçekten.. İngilizce, Fransızca, İtalyanca şarkılarla uçurdu salonu.. Slow yaptırdı, Rock yaptırdı, dedim ya, Ça Ça yaptırdı.
Beni şaşırtan.. Bugünün gençleri de hepsini biliyor, inanın.. Şarkılara da, danslara da eşlik ettiler.. Bilmeyen sadece magazin (!) muhabirleri..
I got you under my skin, dediler.. Sway with me, dediler.. Coma Prima, Volare, dediler.. Histoire d'une amore, dediler..
CRR Genel Sanat Yönetmeni Ozan Binici'yi bir kez daha yürekten kutluyorum, bu uyuşuk medyaya rağmen, İstanbul'a böyle sürprizler yaşattığı için..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA