Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dursun Özbek balonu çabuk söndü!..

Dursun Özbek balonu çok çabuk söndü. Onun sözüne inanıp "Arkandayım Başkan" diyen ben de bunca yıllık meslek tecrübeme rağmen, bir kez daha "Laf"a inanma gafletine düşme utancı içindeyim, şimdi.. Atalarımız bin yıldır "Kişinin aynası lafı değil, işidir" dediği halde, "Galatasaray Başkanı'nın lafına kandım.. Bu ayıp bana yeter..
Galatasaray'ın başına geliş şekli, geldiği günden beri, idari, sportif bir yığın yanlış zinciri yüzünden ısrarlı ve ağır eleştirdiğim Dursun Özbek, bir gün çıktı, "2000 yılından itibaren bütün hesapları inceletecek ve bu kulübü soyanları teşhis ve teşhir edeceğim. Böylece, temiz oldukları halde, adı yıllardır dedikodulara karışanlar da aklanacaklar" dedi. O gün yazdım..
"Şimdi arkandayım Başkan!.."
Bu açıklama birilerini fena halde telaşlandırdı tabii. En başta da nedense Duygun Yarsuvat'ı..
Kulüp batarken ve sahipsiz kalırken kendini ayırdığı emeklilikten dönen ve "Ben varım" diyen, gelmiş geçmiş en başarılı başkan Alp Yalman, rakipsiz gireceği seçimi kazanıp kulübün başına tekrar geçecekken, başvuru süresinin kapanmasına iki saat kala, bu Duygun Yarsuvat, birilerinin eline tutuşturduğu 200 imzası önceden atılmış listesini Divan Başkanına teslim etti ve Galatasaray Kongresi de, her zaman olduğu gibi "Yanlış"a oy verip "Sen nerden nasıl çıktın" diye sorgulayacağı Yarsuvat'ı bir de başa getirdi.
O Yarsuvat da sonra, gene ayni kişilerin adayı bu Özbek'e devretti. İş başından yanlıştı ama "Bütün pislikleri açığa çıkaracağım" der demez, her şeyi unuttum. Hatta, hatırlarsınız..
"Araştırılacak" denen dönemden sadece Adnan Polat, Özbek'i şiddetle destekledi. Dedi ama, gerisinde müthiş bir telaş başladı. "Derin" Galatasaray'ın adamı Yarsuvat bu defa kendi adamı (!) Özbek'e saldırdı.. Özbek şaşkınlaştı.. Ve dün gazetelerde okudunuz "2000 yılından itibaren herkesi ve her şeyi sorgulayacağım" diyen adam, birden Duygun Yarsuvat önünde eğildi ve "Soruşturacağım" dediği kişilerle ayni masaya oturdu..
Toplantıya sadece Adnan Polat katılmadı.
Alkışım o "Onurlu" adama..
Dursun Özbek benim için bitmiştir. Artık o soruşturmayı yapamaz. Zaten bu koşullarda yapsa da inandırıcı olmaz.
Anlamadığım, Alp Yalman'ın o toplantıya katılması ve yıllardır altını oyanlarla bir araya gelmesi.. Tamam Galatasaray için her şeyi göze alırsın, yaparsın Alp, ama, bu kadar gaflet de olmaz..
Dursun Özbek'in "2000 yılından bu yana yaptıracağı" soruşturma bitmiştir.
Dursun Özbek'in "Ada'yı geri alma" palavrasının bittiği gibi.. Ortada kongre kararı da varken ve "Bu iş kasımda biter" demişken, Özbek bir daha "Ada" lafını ağzına aldı mı?. 2016'nın şubatına geldik.. Ada rezilliği aynen devam..
İnsanda biraz utanma olur!.
Sırf Su Ada kendi adamlarında kalsın diye, son anda Yarsuvat'ı icat eden "Derin" Galatasaray, Ada işini bir kere daha örtbas etti.
Şimdi de "2000 Yılından bu yana araştırma" da örtbas.. Alın size "Tertemiz" Galatasaray!.
Kongre palavra.. Divan yürekler acısı..
Kulüp üyeliğinden istifa edeli yıllar oldu.. Divan üyeliğini daha o yıllarda reddetmiştim zaten, iç yüzünü bildiğim için.. Necdet Ağabeyim (Çobanlı) anlatmıştı uzun uzun..
Bugün, Galatasaraylı kalmakta da zorlanıyorum!.
Yazıklar olsun, Dursun Özbek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA