Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ödül!..

Meslek hayatımın en büyük ödülleri, sayısını unuttuğum plaketler, beratlar, diplomalar değil, sizlerden gelen mektuplardır. Bunları kendime saklardım. Artık yaşlanıyorum galiba.. Artık beni ağlatıyorlar. Yetmiyor.. Köşeme de koyuyorum. İşte geçen hafta, adı bende saklı bir sanatçımızdan aldığım mail..
"Hıncal Abicim, Bu gün ben ve yakın çevremin şahitliğinde Opera tarihini olumlu yönde değiştiren, Türkiye Cumhuriyeti'nin iddiayla söylüyorum tek aydını, sanat duayeni ve sanatçı dostu olarak tarihe geçtiniz. Bu gerçeğin gerek yazılı ve gerekse sözlü olarak tarih boyunca bilinmesi ve kuşaklara aktarılması da benim hatta bizim görevimiz olsun. Sağolun var olun. Minnettarlığımızı size ifade etmek mümkün değil, umarım pratikte bunu hissettirebilmek ve tarihe not düşebilme imkanını sanat kurumlarımız yakalayabilir.
En derinden sevgi ve saygılarımla..."
Sevgili Dostum,
Sana da benden iyi bir haber.. Kültür Bakanımız Mahir Ünal, o yazının ardından hemen aradı. Gene çok olumlu bir konuşma yaptık. Yakında çok iyi haberler alacağımıza bir kere daha inandım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA