YAZARA MAİL GÖNDER Kolalı tavuk kanadı!..

YAZARLAR

1 milyar 300 milyon tavuk kanadı yemiş Amerikalılar 1 günde.. Tek günde.. kilo ediyormuş, ana yazıda okudunuz..
Google'da en az on site devirdim de bu özeti çıkarmak için..
"Super Bowl Tavuk Kanadı Tarifleri" sitesi bile yapmışlar adam, spor keyfi için, iyi mi?.
Bir tanesi çok ilgimi çekti. Olur a, bizde bir maça da siz arkadaş davet edersiniz.. (Dikkat Fatoş, bu not sana..)
Alın size "Kolada Tavuk Kanadı!.."
1.5- 2 kilo tavuk kanadı
1 çay kaşığı sarımsak tuzu
1 çay kaşığı soğan tozu
1 kutu kola (Artık hangisini içiyorsanız..)
1 fincan esmer şeker
2 yemek kaşığı soya sos
1. Fırını önceden 165 dereceye ısıtın.
2. Kanatları fırına konabilen kapaklı cam tepsiye dizin. Sarımsak ve soğan tozlarını ekin. Kola, şeker, soya sosu karıştırın ve kanatların üzerine dökün.
3. 165 derecede 2 saat pişirin. 30 dakikada bir kanatları çevirin. Kapağı açın. İlaveten, zevkinize göre, 1 veya 2 saat daha pişirin. Gene 30 dakikada bir çevirin..
Afiyet olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.