Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mavinin Gölgesi!..

Ben maçlar ve Jimmy Fallon Şov dışında TV seyretmem. Bu şovu da kaydeder, yatma saatimde seyrederim ki, uykuya neşeli dalayım. Böyle bir kayıt, beş dakika önce girmiş. Ondan bir evveli programda Jennifer Lopez konuşuyor.. "Shades of Blue/ Mavinin Gölgesi" dizisini niçin yaptığını anlatıyor.. Yapımcı ve baş oyuncu imiş. Mavi dediği, Amerikan Polisi'nin üniforma rengi.. Gölge de anladınız.. Maviye düşen gölge.. Polisteki rezillikler..
Merak ettim. DigiTurk yayınlıyormuş. Kaydettim. İkinci bölümü imiş.. Öyle sardı ki, o yeni sistem içinde birinci bölümü de bulup seyrettim. Şimdi haftada biri iple çekiyor hale geldim..
Niye?. Bir defa JeyLo'yu severim. Öteki baş rol oyuncusu Ray Liotta'yı da.. Ray, New York'ta bir bölge karakolunun amiri.. JeyLo da baş yardımcısı.. Beyaz zehir satıcılarıyla anlaşma yapmışlar.. Her ay zarflarını alıyorlar. Bütün karakol gelire ortak.. Polisleri izleyen "İç İşleri" dairesi peşlerinde.. FBI peşlerinde.. Bölge savcılığı peşlerinde.. Onların peşinde olanların hepsi, ayni zamanda birbirinin peşinde.. Bu işin örümcek ağı gibi polisiye tarafı.
Oysa, gördüğünüz her insanın özelinde de ayrı bir hikaye var.. Her biri ötekinden ilginç..
Herkes herkesi aldatıyor, kazıklıyor.. Aşklar, dostluklar, nefretler.. Bizimkilere ver, bir bölümden 140 dakikalık on dizi çıkarır. Nefes kesen tempoya bakar mısınız?.
Haftayı iple çeker oldum, inanın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA