Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Goops!. Ben bu kremi yerim!.

Jimmy Fallon Şov'un konuğu Gwyneth Paltrow'du geçen gece.. Bir tepsi dolusu kutular, tüpler.. Çeşit çeşit, boy boy.. Hepsi beyaz.. Hepsinin üzerinde de Goops yazıyor.. Juice Beauty Skin Care serisi, deriyi yaşlandırmayan kozmetiklermiş bunlar.. Botoks maskesini takıp, hepsi birbirinin ayni, ruhsuz, ifadesiz suratlarla gezen kadınları kurtarmak için, yığınla bilim adamıyla, aylarca çalışıp yapmışlar hepsini..
Gwyneth koltuğuna oturdu, krem kutularından birini açtı. Masanın üzerinde bir paket de kırık kırak var.. Ondan bir tane aldı. Fallon'a da bir tane verdi. Kaymağa daldırır gibi, kreme daldırdılar ve yediler..
Yenen yüz kremi, iyi mi?.
El temizlemeden, gündüz, gece, uyku dahil her türlü gün ve iklim şartlarına göre ayrı yapılmış bu malzemelerin özelliğini anlattı Gwyneth..
"Hepsi organik, hepsi yediğimiz, içtiğimiz maddelerden seçilip yapılmıştır. Bir gurup bilim adamı ile, yediklerimiz içinde cilt sağlığımıza yararlı olan, kırışıklara "Hele dur bekle" diyen ne varsa araştırdık, bulduk, birleştirdik. Yani bu kremde ne varsa, günlük yediklerimiz içtiklerimizde aynen var.."
Örnek de verdi..
Mantar, pirzola, ördek göğsü, elma, portakal, limon suları.. Aklınıza gelirse.. Onlarda deriye iyi ne varsa, alınmış, koruyucu, nemlendirici, temizleyici, krem ve sıvılar yapılıp, kutulara, tüplere, şişelere konmuş.
Yani gerçekten tam doğal, hepsi.. Hepsi yenir, içilir..
Haydi bizim botoks kurbanı maskeli suratlar.. Eski güzel ve ifadeli yüzlerinize dönmek için, botoks adlı resmen yılan zehirini, eroin gibi enjekte etmekten vazgeçin ve doğaya dönün..

***

Bu gazetenin günlük Günaydın eki ve hafta sonu ekleri genelde kadın okurlar içindir. Durmadan kadın konuları yazarlar.. Bu yazıyı yazmak da onların işiydi aslında.. İnternette kim bilir ne resimler, ne ilginç bilgiler vardır.. Yani en meraklı, en ilgi çekici sayfa, bir tık ötenizde duruyor, dostlarım..
Yapın bir sayfa.. Koyun yanayana, "Eskisi, yenisi" diye Botokslu, ruhsuz, ifadesiz, hepsi birbirine benzeyen yüzlerle, eski o güzelim yüzlerini yan yana.. Sonra altında anlatın.. "Kendiniz olarak güzel kalmanın yolu da var" diye.. Bakın sayfanız gündem oluyor mu, olmuyor mu?.
Koyun bakalım "Hıncal değişti" diyen Nükhet Duru'nun 10 yıl önceki yüzü ile bugünkü maskeli yüzünü yan yana.. Görsün millet bakalım, değişen hangimiz?.
Biraz zahmet.. Biraz da yürek!.
Hadi görelim.. Yoksa onu da ben mi yapayım?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA