Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zorlu!..

"Zorlu Center'i yapmakla hata ettiğimi düşünüyorum" demiş, Ali Nazif Zorlu.. Reha Muhtar'ın yazısının girişi böyle..
Tam da "Adam, İstanbul'un kalbine sapladığı bıçağın nihayet farkına vardı" diyordum ki, yazının devamını okudum..
Reha gibi bir kurt gazeteci hem de "Orda öyle güzel bir Performans Sanatları Merkezi var ki" diye anlatıyor. Yazısını da bağlıyor..
"Zorlu Center'den insan ancak gurur duyar, pişmanlık değil.."
Zorlu Center, İstanbul trafiğinin en korkunç bölgesine, Avrupa Yakasını Asya'ya bağlayan E-5 ve Köprü yolu ile, gene Avrupa'nın tek ana arteri, Büyükdere Caddesinin kesiştiği yere yerleştirilmiş orta boy bir Anadolu kasabasıdır biliyor musun?. Sadece o Zorlu oraya saatte kaç bin araba taşır düşündün mü?. Tek metre yol yapmadan zaten sıkışık trafiğe binlerce araç daha..
Boğaz'da oturur ve kente ancak Zorlu şovlarına gitmek için girersen bilmezsin tabii..
Zorlu'dan beri orada trafik 24 saat kilit.. Zorlu için Köprü'ye üç girişten biri kapatıldı. O giriş, Özel Zorlu Yolu oldu..
Dünyayı gezdin Reha..
O Zorlu Center'ı getir, Times Square'a, Champelysees'ye, Kufurstendamm'a, Oxford Caddesi'ne koy da, oranın gazeteleri "Bu gurur duyulacak Performans Sanatları Salonu için teşekkür mü ediyorlar, yoksa gök kubbeyi adamın başına mı geçiriyorlar?.
Ben Zorlu'ya adımımı atmadım. Atmayacağım da..
Sana iyi eğlenceler Reha!..
Reha ile ayni kafadaki Cengiz (Semercioğlu) sana da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA