Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aileyi kuran adam!..

Yapı Kredi Bankası'nın (Yani 40 yıllık bankamın) son günlerde enfes bir reklamı var. Kim çektiyse helal olsun.. Tam da bugünlerde "Biz aileyiz" sloganı ile "Aile olma"nın güzelliğini, gücünü, keyfini, özetle mutluluğunu anlatıyor..
O aileyi kuran adamın resmini gördüm, pazartesi günü gazetelerde..
Fahri üyesi olduğum Boğaziçi Üniversitesi, Çırağan Otel'de, "Tuvalet/ Smokin" bir balo yapmış.. Boğaziçi'ne de o yakışırdı zaten.. Öğrencilere burs sağlamak üzere Rektör Sevgili Gülay Hocamın ev sahipliği yaptığı gecede 2.3 milyon lira gelir elde edilmiş. Balonun resimlerine bakarken Burhan Karaçam'ı gördüm. Okulun 1972 mezunlarındanmış..
O Burhan Karaçam'dır, işte Yapı Kredi'yi aile yapan..
Öyle "aile" bir ekip kurmuştu ki, görmesem de hepsi hala dostlarımdır, sabah işe giderken mutlak Genel Müdürlüğe uğrar, ailemle kahve içerdim.
Karaçam gitti, o ekip dağıldı. Çoğu kendi işini kurdu, başarılı oldu. Görüşemez olduk..
Burhan Karaçam dostum yıllarca bana DJ'lik yaptı. Müzik zevki benimle ayniydi. Evinde kurduğu diskoteğinde, benim en sevdiğim şarkılardan eşsiz ve enfes seçimlerle CD'ler yapar, yollardı.. Benim diskoteğimde şimdi 20-25 Karaçam imzalı CD var..,
Sonra ondan da ses seda çıkmaz olunca "Rahatsız mı acaba" diye fena halde korkmaya başladım. Korkumdan aramadım da..
Gazetedeki resimlerine baktım.
Aslan gibiydi, bizim Yapı Kredi ailesini kuran adam!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA