Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Küs (!) spikerler!..

Valla Erman Kardeşim (Yerdelen) eleştiriyorum diye bana küseceğine, kendi televizyonuna baksın ve Küs (!) spikerlerini görsün..
Her gün ana haberleri, nedense (!) yan yana oturan Simge Fıstıkoğlu ve Ahmet Arpad sunuyorlar. Açtım dün akşam üzeri eve gelince kanalı.. Ahmet konuşuyor. Simge ona değil, karşıya ve boş bakıyor.. Yahu yanınızda biri konuşsa, hem de en güncel, en yeni haberi anlatsa, siz ona değil, havaya baksanız ne derler?.
Sonra Simge konuştu. Bu defa havaya bakan, Simge orda yokmuş gibi davranan Ahmet, iyi mi?.
NTV'de birisi, yabancı televizyonlardaki ikili, üçlü haber sunumlarını görmüş. "Biz de öyle yapalım" demiş olmalı..
Yahu ikili sunum, Mehmet Barlas'la Oğuz Haksever'inki gibi olur. Karşılıklı konuşarak.. Yanında anlatana, tepki gösterip hatta, doğaçlama lafına karışarak.
Küs kardeşler gibi yan yana oturacaklarsa niye 2.. 12 kişi yan yana otursa daha renkli olmaz mı?.
Bu arada tüm haber kanallarımız, bir terör eylemi olduğunda tüm gün canlı yayın, tüm gün "Son Dakika/ Sıcak Gelişme/ Şu an oluyor" haberleri nasıl verilir, yabancı TV'leri izleyip birazcık öğrendiler mi, Brüksel günü, acaba?.
Haberleri olsun. Ben artık önemli bir şey olduğunda (Türkiye dahil) Euronews'u izliyorum. DigiTurk 145.. Türkçe yayın yapıyor bizim için üstelik..
Siz de öyle yapın, sabahtan öbür sabaha süren gevezelikleri izlemekten bıktıysanız!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA