Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Ömür Gedik bilimsel araştırma yapmış.. "Kadınlar erkeklerden fazla uykuya ihtiyaç duyuyorlarmış. Çünkü kadınlar ayni anda iki işi birden yapabildiklerinden, beyinleri erkeklerden fazla yoruluyormuş.."
Okuyunca ben de araştırmacı gazetecilik yaptım. Ömür haklı.. Doğada bile haklı hem de..
Kara Fatma, ama bizim hamamlardaki değil, Amerika'da yaşayan bir türün erkeği durmadan seks yapmak istermiş. Habire yumurtlayan dişisi, yumurtadan çıkan lavraları beslemeye uğraşırken bile..
Minnesota Üniversitesi'nin 400 kara fatma ile yaptığı araştırmaya göre.. (Adamlar neyi bile araştırıyorlar görün. Amerika niye Amerika merak edenler, "Araştırma Bütçesi"ne baksınlar.)
Yumurtadan çıkan lavralar üç günde kendilerini besleyecek hale geliyorlarmış. O üç günde anne onları beslemeye mecbur ama babanın aklı fikri sekste ya..
Dişi Kara Fatma sorunu hem de nasıl harika çözmüş, inanmazsınız..
Bir koku salıyormuş, "Bu gece olmaz hayatım, başım ağrıyor" mesajı veren. Mesaj, erkeğin tüm seks arzularını anında sıfırlayan anti viagra olmakla kalmıyor, ayni anda (Dikkat buyrun, ayni anda) erkeği bir kılıbık, bir kılıbık yapıyormuş ki, arkaya dolanıp iki puan almaya çalışan zavallı, birden önlüğünü takıp yavruları besleme işinde eşine yardıma koşuyormuş..
Buyrun, burdan yakın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA