Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Riekerink gene sattı!.

Ya iki gözü de kör, ya da gördüğünü anlayacak beyni olmayan Riekerink, Galatasaray'ı bir daha sattı. Bu defa rakip takım, 10 gollük fırsatı dışarı değil, bir kısmını içeri atınca, Galatasaray bir daha "Arkayı Dört'ledi."
Yahu ligde rezil, perişan olmuşsun.. Bu perişanlığı yaratanların başında her maçta takımı 10 kişi oynatan Podolski ve alenen rakip takımdan oynayan Donk geliyor..
Bu sözüm ona alt yapıdan gelen Hoca müsveddesi, her maç bu ikisini 90 dakika oyunda tutuyor. Sonra utanmadan çıkıp, bahane arıyor, hezimete.. Yahu bari gençleri oynat. Onlara şans ver, onlarla dört ye, yiyeceksen..
Ama kabahat bu "Özürlü" Hocada değil.. Kabahat işi ona veren ve UEFA'ya ek olarak Galatasaray'a ikinci Avrupa yasağı yılını bizzat koymak için çırpınan Dursun Özbek'te de değil..
Kabahat, Galatasaray'ın bu Duygun Yarsuvat, bu Duygun Özbekleri başkan seçen Kongresi'nde..
İnan Kıraç işaret ediyor. Kongre anında "İnan'ın adamını" seçiyor..
Sebep?. Ada, Mehmet Koçaslan adlı kaçak inşaat uzmanı, devleti tanımayan, mühürleri kırıp milyonlar kazanmaya devam ederken, Galatasaray'a üç otuz para kira ödeyen, işgalcide kalsın..
Galatasaray Başkanı sadece ve sadece bu sebeple İnan Kıraç tarafından "Tayin" ediliyor. Seçilmiyor dostlar.. Seçim göstermelik.. İnan, adamını tayin ediyor.
Güya akil adamlardan kurulu bir "Divan" komedisi var. Bu Divan üyeleri de hiç utanmadan, sıkılmadan, işgal altındaki "Suada"da toplandılar geçen hafta.. Bir tanesi bile "Bu Suada rezaleti nedir" diye sormadı, bol keseden ikramlara yumulurken..
Bu Kongre'ye, bu Divan'a, bu Dursun ekibi müstahak..
Haa!.. "Dursun gitsin" diye çırpınanlar var ya.. Yasaman ve Yarsuvat başta.. Onların sıkıntısı, Galatasaray'ın her branşta şamar oğlanına dönmesi değil. Onların sıkıntısı, Dursun'un her nasılsa bir İngiliz Denetleme şirketi ile anlaşıp, Özhan'dan bu yana tüm başkanların hesaplarını incelemeye alması korkusu.. Ödleri patlıyor, denetim gelecek diye.
"Ada'yı alacağım, bu denetlemeyi yapacağım" diyen Dursun, Ada'yı çoktan unuttu. Ağzına bile almıyor.. Bir pazarlık daha.. Denetlemeden de vazgeçer.. Yasaman, Yarsuvat baskısı o yüzden..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA