Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Karınca’nın Mektubu..

Serpil Bacımdan bir mail geldi.. Her yıl bugünlerde bahçe içindeki evimde karınca şeritleri oluşmaya başlar.. Ben de ne yapacağımı bilemem ya..
Mail, Karınca'dan Bana Mektup..
Bakar mısınız?.
"Sevgili ev sahibi,
Biliyorum ki beni istemiyorsunuz. Eğer gerçekten istemiyorsanız lütfen beni öldürmeyin. Ben salatalık kabuğundan nefret ederim. Girdiğim yerlere salatalık kabuğu koyarsanız, anlarım ki beni istemiyorsunuz ve evinize girmem.
Sıradan bir tebeşirle sınır çizerseniz ben o çizgiyi asla geçmem. Eğer limonu küçük küçük keser ve gireceğim yerlere koyarsanız anlarım ve girmem. Ayrıca rahatsız olmazsanız, cam kenarlarına sarımsak da sürebilirsiniz. Ben sarımsak kokusu duyduğum yere asla girmem.
Ama lütfen bebek pudrası dökmeyin. Onlar beni öldürür. Pudra nefes yollarımı tıkar çünkü.. Eğer bunları yaparsanız, sizi hiç rahatsız etmem!.
Ama unutmayın. Beni içeri almazsanız bile kapının önüne bir kap içerisinde su bırakırsanız, tüm kardeşlerim ve dostlarım adına size minnettar olurum...
Karınca."
(Karıncanın mektubunu, Sevgili Ömür'e (Gedik) ithaf ettiğimi eklemeye gerek var mı?.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA