Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Büyük Kulüp’te sürpriz!..

Türker Ağabey'le (İnanoğlu) ve Duran Başkan (Akbulut) hoş bir sürpriz yaptılar bize çarşamba gecesi.. Zaman zaman bizim gurup bu yemekleri, servisi ve konukları birbirinden hoş mekanda toplanırız. Bayılırım.. Kaç kez yazdım da..
Bu defaki sürpriz, yemeğe eşlik eden müzikti..
Aaa!.. İhsan Kayral..
Dönmem mi, Ankara yıllarıma.. Gençlik günlerime..
Playboy Club vardı, Özcan Baran'ın.. Orada her gece üç canlı Orkestra çalardı. Yemek Müziğinde Üstün Poyraz Set.. Yemek sonrası şov müziğinde Şerif Yüzbaşıoğlu Orkestrası.. Şovdan sonra da, isteyen için sabaha dek, dans müziği.. Şanar ve Onlar.. "Onlar"ın başında Attila Özdemiroğlu tabii..
Türkiye'nin en iyi üç orkestrası ayni kulüpte, ayni gece ve her gece..
Disko icat oldu mertlik bozuldu. Canlı müzik gitti, plaklar geldi.. Her gece bitti, hafta sonları iki gece bile dolmaz hale geldi..
Neyse, konumuz o değil..
Şov müziği yapan Şerif Ağabey'in kendi iki solisti vardı.. Şenay ve işte yıllar sonra Büyük Kulüp'te karşıma çıkan İhsan Kayral.. O yıllarda ne söylüyorsa, onları söylüyor üstelik. Yani katmerli nostalji..
Unutulmaz bir gece geçirdik..
Yaşa İhsan!.
Teşekkürler Duran Başkan!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA