Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sen de mi Sina?.

Sina Koloğlu, yazılarını zevkle okuduğum ve tıpkı bizim Yüksel gibi Televizyona çakılı kalmasına üzüldüğüm yazarlardan. Bir de, unutulmaz ağabeyim Doğan Koloğlu'nun oğlu tabii..
Pazartesi ilk defa Sina'yı okurken şaşkına döndüm..
Üç satırlık bir yazı yazmış.. Belli, hatır yazısı.. Bir alaturka şarkıcıyı göklere çıkarmış, iki satırla.. Sina'nın kendisi müzik adamı olmasa.. Müziği en iyi seslendirecek bilgisi ve kulağı olmasa, inanacağım içtenliğine.. "Zevkler ve renkler" diyeceğim..
Bak Sina.. Bütün gençliğim gazinolarda alaturka dinleyerek geçti.. Yüzlerce şarkıyı eşlik edecek kadar ezber bilirim, öylesi.. Dinlemediğim alaturka sanatçısı kalmadı..
Alaturka en sevdiğim müziktir. Bu yüzden evde olduğum zaman, senin yazdığın kanal, TRT Müzik açıktır, genelde. Bu kanalı, o kanala belli torpille sızmış iki kişi çıktığı zaman değiştiririm, sadece. Biri senin tavsiye ettiğin işte..
Onu oturup hiç dinledin mi Sina?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA