Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bayramlıklar!..

Sanatçılarımızın bayramlıklarını her zaman olduğu gibi Kıbrıs veriyor gene.. Hemen bütün ünlüler oradaki casinolarda söyleyecekler..
Peki kaça?.
Bir liste geçti elime..
Ajda Pekkan 350, Ebru Gündeş 250, Sibel Can 200, Hadise ve Serdar Ortaç 150, Volkan Konak 120 bin alacakmış. Başka altı haneli yok..
Bir zamanların en paylaşılmazı, paraya para demeyen, mekanlar içinde mekan beğenen Ferhat Göçer'in bayramlığı bu listede ancak 70 bin lira..
Niye?.
Önce Sevgili Ferhat doktorum, kendi düşünsün?.
2007 yılındaki Cennet'ten beri, yani on yıldır, hit olan, onun gibi dillerden düşmeyen, milyonların ezberine geçen bir şarkısı oldu mu?.
Onu nurlar içinde yatsın, sevgili M. Ali Açılmış'ın Q Caz Barında ilk keşfeden benim. Çok iyi dostumdur ve de dinlemeye doyamam.. Ama abartmıyorum, son yıllarda bir şarkısını dinlemedim. Olay yaratan o görkemli konserlerini de bıraktı.
Yani, müzikle daha fazla uğraşmak için doktorluğu bile bırakan Ferhat, şarkılarını yanlış seçiyor, programlarını yanlış yapıyor.
O zaman da, işte böyle tepe taklak!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA