Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bravo Alp Yalman!.

Young Boys önünde Galatasaray'ın futbol adına hiçbir şey oynamayan ekibini izlerken, bol bol Alp Yalman'ı andım.. Kendisine kurulan tuzağa (Günü gelince anlatacağım tabii) balıklama düşerek ve gerçeği anladığı zaman dahi "Ben bu işte bir dakika için bile olmadım. Başkan benim adımı kullandı" açıklamasını yapmayıp susup oturan Alp Yalman'ı.
İzlediğim bu rezilliğin sebebi, oydu çünkü...
Galatasaray tarihine anıt diye yazdığı adına kapkara bir gölge düşürme pahasına sustu, ortadan kayboldu ve Dursun Özbek'in ucuz planlarına, bile bile kalkan oldu.
Taraftarın "Alp Yalman bu işi çözer" inancıyla tepki göstermesini engelleyen Özbek ve kardeşi, kafalarındaki tüm planları uyguladılar.
Hocalığın "H"sinden habersiz olduğunu, takıma hiçbir şey vermediğini Young Boys maçında gösteren Riekerink ucuzluğu başta, her türlü rezilliğe imza attılar..
Geçen sene, Galatasaray'a saldırdığı, hakaret ettiği, aşağıladığı için kiralık oynadığı Trabzon'da bir sokağa adı verilen, heykeli dikilen Salih Dursun'a o forma tekrar giydirilir mi?.
Galatasaray forması bu kadar ucuz mu?.
Ya Galatasaray'ın Başkanına, orda kim oturursa otursun, o makama hakaret eden, aşağılayıcı, zehir zemberek açıklamalar yapan, kampa, ilan edilen tarihte değil, canı istediği zaman gelerek tüm yönetime kafa tutan Sneijder'e kaptanlık pazubandı verilerek, bir de özür dilenir mi?.
Başkan ucuz.. Hoca ucuz.. Forma ucuz!.. Kaptanlık ucuz..
Hadi gel de, hala gururla "Ben Galatasaraylıyım" de..
Sevgili Alp!..
Bu manzaraları görüp, Göcek'te hala rahat uyuyabiliyor musun?.
PTT Ligi'nde orta sıralara oynayacak Young Boys önünde top çıkarmaktan aciz savunmayı gördün değil mi Alp?.
Top nasıl çıkartılır, prese karşı nasıl oynatılır öğreten yok ki!.
Ya forvet.. Nerde, sağda ve soldaki o hücum üçgenleri.. Nerde Sabri, Linnes, Olcan, Carole çıkışları..
Al Bruma.. Koş Bruma.. Çalımla Bruma.. Şut Bruma..
İşte Galatasaray'ın tüm hücum gücü.. Bir de kişisel şovunu yapma peşinde olup, onu bile beceremeyen Sneijder..
Takım oyununun "T"sini gören var mı?. Riekerink denen adamın katkısını hisseden var mı?.
İftihar et, Alp!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA