Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Zavallı, bitkin görünüşlü adam barda oturmuş, önündeki dolu bardağa dalgın dalgın bakıyordu. İçeri dev gibi, "Cehennem Melekleri" deri ceketli, kara sakallı biri girdi. Adamın yanına oturdu. Önündeki bardağı çekti aldı, kafasına dikti ve sonuna kadar içti.
Zavallı adam anında hıçkırmaya başladı..
"Yahu boş ver adamım" dedi, motorcu.. "Sadece şaka yapıyordum. İşte sana bir içki ısmarlıyorum. Neşen yerine gelsin.." "Mesele o değil" dedi, adam.. "Bugün benim hayatımın en kötü günü.. Sabah uyuya kalmışım. İşe biraz geç kaldım. Patron beni anında kovdu. Ofisten çıktım. Baktım kapıdan arabamı çalmışlar. Bir taksi tutup eve döndüm.. İndim, taksi gitti. O an, içinde kredi kartlarım ve paralarım olan cüzdanımı şoföre para verirken, takside unuttuğumun farkına vardım. Eve girdim ki, karım ve bahçıvan koyun koyuna.. Hemen evi terk ettim.. Bu bara geldim.. Hayatıma son vermeyi düşünürken sen geldin ve içine zehir koyduğum bardağımı kafana diktin.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA