Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas’ın ayvası!.

Efendim geçen cuma sizlere tatil için veda ederken, "16 Ağustos Salı günü buluşmak üzere" demiştim. Bugün 11 Ağustos Perşembe.. 5 gün evvel döndük..
Neden?.
Efendim programa göre Abbas, şimdi tatilinin ikinci bölümü Ayvalık'ta olacaktı. Ayvalık hep merak ettiğim, görmeyi çok istediğim bir yerdir. Haşo beni kaç defa götürmeye kalkmıştı geçmiş yıllarda.. Hep "Peki" dedim, bir türlü denk gelmedi.
Bu yıl benim sevgili yeğenim Ömerler tatile oraya gidince "İzmir dönüşü ben de uğrayayım" dedim. Ercan'la Ayvalık yapıp, sonra da, yeni köprüden geçerek İstanbul'a karadan dönecektik.
Tatilin çok güzel geçen birinci bölümü İzmir kapanırken ve tam biz Ayvalık yoluna çıkmaya hazırlanırken, Ömer telefon etti. Ankara'daki evlerine hırsız girmişti. Apar topar dönüyorlardı.. (Sonra öğrendim. Önemli bir hasar yok..)
Ben de Ercan'a "Gazla İstanbul'a" dedim.. "Bizim Ayvalık tatili ayvayı yedi!."
Şimdi düşünüyorum da.. Bunca yıldır hep bir şeyler çıkıyor, gidemiyorum.. Demek Ayvalık benim kısmetimde yok.. Fazla ısrar etmemek lazım..
Tatili ve yolu yarından başlayıp yazacağım.. 15 Temmuz sonrası genel durumumuzu da gözledim, tatil yörelerinde ve yollarda..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA