Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu “Karanlık Sular” izlenir!..

Meksika Körfezi'nin ıssız, pek bilinmeyen bir minik koyuna sörf yapmaya gelen bir Teksaslı genç kız, köpek balığının saldırısına uğrayınca sahile 200 metre mesafede bir kayalığa sığınır. Ne var ki koy bir gelgit alanıdır ve sular bir kaç saat sonra kayalığın üstüne çıkacaktır.
Kayalıkta, köpek balığı tarafından ısırılmış kız ve bir de kanadı kırık martı.. Etrafta da dönen beyaz köpek balığı.. Beyaz Köpekbalığı türün en irisi ve en vahşisi.. Filmde aslını değil, digital görüntüsünü izliyorsunuz.. Çünkü Büyük Beyaz Köpek Balığı, yok olan türler arasında ve havuzlarda, akvaryumlarda ve balık çiftliklerinde yaşayamıyorlar.. Türe zarar vermemek için (Yaşa Ömür) canlısı kullanılmadı..
"Yaşa Ömür" dedim de.. Uğur Vardan da ömür olmuş sonunda.. Sevgili dostum aynen şöyle yazıyor..
"Bu gezegenin gerçek canavarının insan olduğu çok uzun süredir bilinen bir gerçek.. Kendi halinde bir köpek balığının (En vahşi Büyük Beyaz Köpek Balığından söz ediyor) beslenme alanına girerek bir tür 'Kendi kaşınan' Nancy'den kahraman yaratmak beyhude."
Valla, eleştirileri falan boş verin..
Karanlık Sular, Hollywood'un yeni umudu Blake Lively'nin, hem fiziği, hem kimyası ile fevkalade sürüklediği, heyecanla izlenen bir film.. Geçmişin unutulmaz filmi Jaws kadar keyifli..

***
Kurtarıcı/ Extraction'a Bruce Willis var diye gittim ki, yok.. Yani var da yok.. "Son yıllarda Bruce Willis ismi, kötü film damgası oldu" diyenler haklı galiba..
Herkesin, herkesin peşinde olduğu bir CIA filmi güya.. Hele Bruce Willis hayranları hiç gitmesinler.. Öteki oyuncular daha da felaket üstelik..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA