Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya başkanlar?.

Protokol tribününü gösterdi maçın başında televizyon!.
Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç orda.. Yanında Futbol Federasyonu Başkanı, Yıldırım Demirören.. Peki kulüp başkanları nerde?.
Türkiye Şampiyonu Beşiktaş Süper Kupa'yı oynuyor. Başkanı Fikret Orman, Bakanın yanında yok.
Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray Süper Kupa'yı oynuyor. Başkanı Dursun Özbek, Bakanın yanında yok..
Dursun Özbek nam zat, kızmış.. Devlete kızmış iyi mi?. Hatta takımı sahadan çekmeye bile karar vermiş de, Ankara'dan devreye girip oynamaya mecbur etmişler.. Öfkesini Bakan'dan çıkarmış.. "Ben senin yanında oturmam" diyerek..
Peki öteki, Beşiktaş Başkanı'nın sıkıntısı ne?.
Bin defa yazdım..
"Seyircinin baş tahrikçileri bu 'Başkanlar' takımıdır" diye.. Ben yazıyor, ben okuyorum. Başkanların dokunulmazlığı var, her türlü tahrik, her türlü utanmazlık ve saygısızlık yapmak serbest onlara..
O protokol tribününe gelmeyerek devlete meydan okuyan başkanlar için de 6222 uygulanmalı ve ikisi de mahkemeye verilmeli bu defa..
Verilmeli ki, maçın sonundaki madalya töreninde birbirlerini alkışlayan Beşiktaş ve Galatasaray futbolcularının yarattığı muhteşem sahne gölgelenmesin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA