Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler Folkart!. İzmirim ve Türkiyem için!.

Bu bulutlu, bazısı hatta kapkara günlerde içimizi aydınlatan güneşli günler ve saatlere öyle ihtiyacımız var ki!.
İğrenç, hain, aşağılık teröre mağlup olmadığımızı göstermemiz, onların istediği panik, bezginlik ve umutsuzluk havasına girmemiz lazım bir..
Nerdeyse her gün kanayan kalbimiz, buruk içimize bir nefes aldırmak için, havamızı değiştirecek fırsatları kullanmamız, yaşamın devam ettiğini, hem kendimize, hem ele güne, hem de o yaşamı değiştirmek isteyen sebepleri ve kimlikleri değişik, ama amaçları ayni mahluklara göstermemiz gerek, iki..
İşte günlerden beri ekranlarda dönen "85. İzmir Fuarı'na Davet" reklamlarıyla Folkart bunu yapıyor.
Folkart bu ülke insanlarından kazandığını bu ülke insanlarına geri vermeyi düşünen ve tıpkı Enka gibi, Eczacıbaşı gibi bu işi spor ve sanatla yapan İzmir merkezli bir firma..
İzmir'in nerdeyse kanlı rakipleri Göztepe ve Karşıyaka'nın ikisine birden göğüs reklamı vererek bir mucize yaratmışlardı.
Şimdi, Kültüre sponsor oldular..
Karanlık günlerin, ışığı, aydınlaştırıcı, birleştiricisi Kültür ve Sanata, İzmir'e, Türkiye'ye kucak açtılar.
Folkart Kültür Sanat ve Basın Danışmanlığına gelen sevgili kardeşim Ünal Ersözlü'den gelen nerdeyse küçük bir kitapçık şeklindeki "Fuar Programı"nı nasıl keyifle inceledim.
Benim Modern Folk Üçlüsü menecerliği yaptığım 60 ve 70'li yıllarda İzmir Fuar'ı Türkiye'nin en büyük eğlence panayırı idi.. Herkes ama herkes gelirdi Fuar'a.. O fuarı öldürdüler, bitirdiler..
Şimdi Anakent Belediyesi ve Folkart el ele vererek, ayni görkemi geri getirmeye karar vermişler..
Tabii başta Türkiye 18 ülkeden 600'den fazla sanatçı İzmir'e geliyor. Bu sanatçılar, ünlü solistler, tiyatro oyunları, müzikaller, dans gösterileri, sahne performansları sunacaklar. Sadece Fuar'ın içinde de değil.. İzmir'in her yerindeki açık hava mekanlarında.. Caddelerinde.. Sokaklarında..
Hele bir tanesi var ki.. Bende yeri ayrı.. İzmir Fuar'ında baş çalışma yerimizdi MF3 olarak bizim.. Mogambo.. Orada caz geceleri..
Müthiş kere müthiş bir program var İzmir'de.. Ben yazmakta da, gitmekte de geç kaldım.. Gerzekliğimden tabii. Neden olacak?.
1 Eylül Perşembe Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda olacağım inşallah.. Ölü Ozanlar Derneği adlı oyunu izlemek için. Robin Williams'ın oynadığı harika filmdi o.. Onun rolünde Can Gürzap var. Hiç aşağı kalmaz, inanın..
Dedim ya, bir kitapçık olur program.. Buraya hangisini yazayım.. En iyisi siz tıklayın, bakın.. Mutlak size göre en az on etkinlik bulacaksınız..
O zaman istikamet İzmir, tüm tatilciler..
Fuarın tadını çıkarın, İzmirliler..
www.izmiricingelecek.com/

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA