Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Meraklısına iyi film!.

Suikast filmini nihayet izledim.. 1972' de hayal meyal hatırladığım ilk çekimde Charles Bronson'un oynadığı rolde bu defa Jason Statham var..
Film başından sonuna onun kavga hünerlerini sergilemek üzerine kurulu.. Yani hani o Uzakdoğu dövüş filmleri vardı ya, onun gözleri çekik olmayanlara uyarlaması gibi..
Müthiş bir koreografi içinde akla gelmez şeyler yapıyor Statham, ama iyi yapıyor..
Film baştan sona kötü adamlar arasında geçiyor..,
Jason Statham, kötü adamlığı bırakmış, başka isimle Rio'ya yerleşmiş. Ama çocukluk arkadaşı iken şimdi baş düşmanı daha kötü bir adam onu buluyor. "Üç suikast işleyeceksin, ama üçüne de kaza süsü vereceksin" diyor. Elinde güçlü bir şantaj silahı var.. Jessica Alba.. Öldürülecek adamlar, dünyayı paylaşmış dev mafya liderleri.. Biri Bulgaristan, biri Malezya, biri Avustralya'da..
Yani izlerken bir de dünya turu yapıyorsunuz, Rio'dan başlayarak. Hemen hepsi gördüğüm yerler olduğu için bende anılar da yarattı tabii.. Aksiyon, gerilim, heyecan, dövüş filmlerine meraklı olanlar için birebir!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA