Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah bu medya!..

Dünya medyası olmayan starı yaratır. Çünkü star, satış unsurudur, dünyanın her yerinde.. Ama bizim medya bu gerçeğin farkında değildir. Bu yüzden olan starı bile yok etmeye çalışır..
İşte gene..
Tarkan, arka arkaya tam yedi konserle 45 bin kişi topladı, Açık Havaya.. Merdivenlere dahi bilet satarak..
Var mı yapacak?. Varsa görelim!.
Vay efendim, yedi yaşında çocuk, alaturkada uyumuş.. Bunu bile yazdılar iyi mi?.
Eski şarkıları söylemiş.. Frank Sinatra gelecek de My Way söylemeyecek öyle mi?. Şarkıcı konserinde hit şarkılarını söyler.. Seyirci ona gelir çünkü..
Yetmedi..
"Türk şarkıcıların dünyada şansı yok" diye bir aşağılık kompleksi..
Örnek gene Tarkan.. Arkasında Arif Mardin olduğu halde, Amerika'da iş yapamamışmış..
Ahmet Ertegün ve Arif Mardin "Gel İngilizce aksanını düzelt, sana albüm yapalım" dediler Tarkan'a.. O sırada Paris'te, Moskova'da, Meksiko City'de liste başıydı, mesafelere bakar mısınız?. Genç kızlar arabasını kaldırıyorlardı.
Ama Mardin ve Ertegün, Ermeni ve Rum Lobilerini kızdırmamak için Tarkan'ı yıllarca, evet yıllarca oyaladılar.. Sahibi oldukları Atlantic dünyanın en büyük plak şirketiydi. Amerika'da 600'den fazla radyo ve televizyon sahibiydiler. Amerika gibi, reklamla çakıltaşını bile "Pet rock" diye milyonla satan bir ülkede, eşeği anırtıp albüm yapsalar satarlardı. Nana Muskuri ve Les Atheniens'i dünyaca üne kavuşturan Ertegün ve Mardin, Tarkan'ı uyuttular ve unutturdular.
Kompleksleri bırakın dostlar.. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermekten korkmayın..
Yıldızınızı sahiplenin.. En başta siz karlı çıkarsınız!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA