Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Jimmy Fallon, bir yıldan beri her programında taklidini yapıp fena halde dalga geçtiği, adeta tüm monologlarını onun üzerine kurduğu ABD Başkan Adayı Donald Trump'ı ikinci defa şovuna konuk yaptı. Yani internetten bulup izlemenizi isterim. Kırk yıllık iki dost gibiydiler.. Birbirlerine "Donald, Jimmy" diye hitap ediyor, karşılıklı dalga geçiyorlardı.
Tabii bu hoş görü, bu hazırcevaplık Trump'ı müthiş sevimli gösterip, puan yaptırınca, Hillary taraftarları "Jimmy Fallon şovunu Trump Sempatisi yaratmak için kullandı" diye saldırdılar..
Trump yoğun seçim yolculuklarında vakit kaybetmemek için yemeğini arabasında yiyormuş. Bunun için de yanında paketlenmiş hamburger taşıyormuş. "Niye fast food" diye sorduklarında "Ne yediğimden emin olmak için" deyince, Jimmy Fallon gene dalgasını geçmiş, Amerikan fast foodlarında köpek, eşek etine kadar her şeyin kullanıldığı haberlerini hatırlatıp "Dünyadan haberi olmayan adam Başkan olursa yandık" demeye getirmişti.
Trump'a "Fast food olunca yediğinden nasıl emin oluyorsun" diye sordu.
Trump güldü.. "McDonald's'a gidip hamburger isteyince, orda hazır sandviçlerden birini sarıp veriyorlar. Herkese verilen yani.. Bir lokantadan hamburger sipariş etsem, mutfakta benim için özel hazırlayacaklar. Beni seven biriyse mesele yok. Sevmeyense içine tükürüp öyle paketler.. Yani, fast food garantili.."
Programın sonunda Jimmy "Seçilirseniz, bundan sonra ilk görüşmem Başkan Trump'la olacak. O zaman hep içimden geçirdiğim bir şeyi size teklif bile edemem. İzin verin şimdi yapayım. İçimde ukde kalmasın" dedi..
"Ne istiyorsun" dedi, Trump!.
Jimmy, bir yıldır dalga geçtiği, "Saatlerce ayna önünde oturup berberine taratıyor" dediği saçlarını gösterdi, adayın. "Onları karıştırmak istiyorum" dedi..
..Ve izin verdi Trump.. Jimmy, Başkan adayının ünlü dalgalı saçlarını karıştırırken, Trump da uzandı, Jimmy'nin saçlarını karıştırırken, sohbet bitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA