Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 PM 1512!..

İşte bu kentte trafik sizin gibi sözde uyanıklar, aslında kendisi dışında herkesi eşek yerine koyan saygısız yaratıklar sayesinde tıkanıyor..
Barbaros Bulvarı üzerindeki üst geçide Fulya'dan gelerek girdik. Orada üç şerit var. Yoğun saatlerde iki şerit Köprü girişi içindir. En sol şerit de, Barbaros Bulvarı'na ineceklerin.. Bu şerit o saatte nerdeyse bomboştur. Basar gidersiniz.. Ama biz gidemedik.. Kafamı gazeteden kaldırdım baktım ki, önümüzde siz, nerdeyse saatte 10 kilometreye inmiş, hırsız gibi gidiyorsunuz.
Muhammed'e "Bu 34 PM 1512, Barbaros'a değil, Köprü'ye gidecek.. O uyanık, sıra bekleyenler eşek ya, solda sağa sızacak boşluk arıyor" dedim..
Bay yaratık!. Köprü yolu tıkalı.. Geçsen geçsen 5 araba geçip, sonra kilometrelerce gıdım gıdım gideceksin.. Beş araba boyu önde olsan ne yazar?.
Ama bunun uğruna, Barbaros Bulvarı'na gidecek boş trafiği de kilitliyorsun..
Biliyorsun ki, bu Şehr-i Stanbul'da böyle şeylerle uğraşan Trafik Müdürü ve polisi yok..
Ortada devlet olmayınca, meydan sizin gibi trafik teröristi uyanık mahluklara kalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA