Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haftadan kısa kısa notlar!..

"Bu konuda yazmam lazım" deyip kestiğim ve dosyaladığım gazete kupürleri üzerine notlarım devam ediyor..
Gazetelerde yarım sayfa tenis haberi.. Pazar günü Ankara'da bir büyük turnuva başlıyormuş. Djokoviç gelse tek sütun yapmayacak büyük gazeteler, Pat Cash gibi on yıllık emekliyi resimli haber yapmış. Her gazetede, ayni resim, ayni yazı.. Tahmin ettim tabii.. Sonra bir gazetede gerçeği buldum. HaberTürk.. "Bu bir ilandır" diye koymuş.. Girişi bedava turnuvanın reklamı televizyonlara da geçti..
Amatör sporlar.. Spor sayfalarına girmenin yolunu gördünüz.. Parayı veren sütunu çalacak!..
"Fenerli Bilica tutuklandı.."
Türkiye'de yıllarca oynayıp ülkesi Brezilya'ya dönen Bilica, 17 bin liralık nafaka borcu yüzünden tutuklanmış. Haber her gazetede, ajanstan geldiği gibi.. Haberi zenginleştirecek tek satır, hiç bir gazetede yok. Kim uğraşacak ki, yeniden yazmaya..
"Bilica, hani Fener aleyhine penaltı atılırken beyaz noktayı papuçları ile kazan adam. Hakem göz yummuş, penaltı da kaçmıştı. Şimdi hapishane duvarını kazsın da, kaçsın bakalım.." demek çok mu zordu. Değildi ama, o zaman "Gazete" olurdunuz..
Özay Şendir dostum (Milliyet, 24 Ekim) "Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığından ayrılmasını isteyenler var medyada" diyor.. Her hafta televizyona çıkıp, köşemize yazıp, Aziz Başkanı kızdırıyormuşuz. (Ben en önde gidenim ya..) Özay "Bunlar ya ne yaptıklarını bilmiyor, ya da Aziz Yıldırım'ın görevde kalmasını istiyorlar. Yıldırım 'Beni kızdırmasınlar, 10 yıl daha gitmem' demedi mi?." diye soruyor.
Kaldır ayağını Özay, tam üstüne bastın.
Bu ülkenin en çok Galatasaray Şampiyonluğu gören Fener Başkanı, bize üçüncü ve dördüncü yıldızları kazandıran Yıldırım'ın görevde kalmasını hangi Galatasaraylı istemez ki?.
Michael Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson Katarlı bir milyarderle evlenip sahneyi bırakmıştı. Altı aylık hamileydi. Resmini gördüm (Posta/ 24 Ekim) Çarşaf giymiş, ama yüzü açık..
Türkiye'ye gelmiş, Diskoryum'da konser vermişti. Metrobüs gibi sıkışık ayakta izliyoruz Alp Yalman Başkanla.. Onuncu sırada falanız.. Bir ara elinde mikrofon salona indi. Herkesi yara yara yürüyor. "Nereye gidiyor" diye bakıyoruz.. Bize geliyormuş meğer.. Sarılıp beni ve Alp'i öpmez mi?. Sonra döndü, başkasına bakmadan geri döndü, sahneye çıktı. Konserini bitirdi gitti..
Unutmadan.. Janet şimdi 50 yaşında.. O zaman, yirmilerdeydi.. Hey gidi günler..
Haftanın kahramanı Müge Anlı.. TV programında bir katile daha cinayetini itiraf ettirdi. Cumhuriyet'ten Hürriyet'e muhalif medya da, Kleopatra'nın hakkını Kleopatra'ya (Feministler kızmasın diye ünlü lafı güncelleştirdim) verdiler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA