Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gururlu Özür!.

Sevgili kardeşim, meslektaşım Taner Karaman'dan gururla özür dilerim.. Beşiktaş'ın Lyon'da maçı kaybetmesine sebep olan golde, Fabri'nin intihar edişini anlatırken "Bu ilk değil. Altıncı.. Adam geldiği kulüpte de bu işi altı kez yapmış.. Gazetelerde ora istatistikleri var, bizdeki yok. Çünkü bizde zahmet edip araştıran yok" demiştim. Meğer nasıl atlamışım, hem de en dikkatle olduğum gazete bizimki olduğu halde..
Taner Karaman hem de "Özel Araştırma" anonsuyla, Fabri'nin çalım merakını anlatan "12'ncide Sıçrayamadı" başlıklı yazısına, çalımları tarihi, rakibi ve sonucu ile tek tek sıralayan bir de cetvel koymuş..
İnanın, utandığımdan fazla gururlandım.
Kutlarım Taner!. Teşekkürler..

***
Bu arada bir özür de, Kızıltan Ulukavak'tan.. Safranbolu'yu anlatan dizi yazımda, Kızıltan Bey'in 1980 darbesinde, Safranbolu Belediye Başkanlığı'ndan alındığını, tutuklandığını ve bir daha politikaya dönmediğini yazmıştım. Kızıltan Bey yolladığı notta "Görevden alındım ama tutuklanmadım. Ne ben, ne de arkadaşlarım için hiçbir kovuşturma açılmadı" diyor.
Özürlerimle..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA