Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özbek’e rağmen!..

Galatasaray'ı perişan eden Dursun Özbek nam zat hakkında Yavuz Kocaömer, Milliyet'te yazınca bir utanç verici rezilliği daha öğrendim.
Kendisine sorulan hiçbir ciddi soruya yanıt vermeyen ve susup oturan garip başkan Yavuz'un pazar günü çıkan yazısına da ses çıkaramadı.
Bu yazının önemli bölümlerini buraya alıyorum ki, duymayan kalmasın..
Görelim bakalım Dursun hâlâ susacak mı?.
Görelim bakalım onun Divan'daki yalakaları "Vay başkanlık makamına hakaret" diye gene komiklik yapacaklar mı?.

***
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı (Engelsiz Aslanlar) geçtiğimiz hafta Fransa'nın Toulouse şehrinde Avrupa'nın ikinci büyük kupası olan Andre Vergauwen'de grupta yenildiği İspanyol temsilcisi BSR Albacete'yi finalde mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Tüm bunlar da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e rağmen gerçekleşti.
Bu bay, başkanlığa geldikten sonra, bir ara tekerlekli sandalye basketbol branşını kapatmayı düşündü. Sonra herhalde farkına vardı ki, bir branşın kapatılması ancak genel kurul kararı ile olur.
Ama ne yaptı? Aylarca Engelsiz Aslanlar'ın maaşlarını ödemedi ama diğer yandan futbolcular, basketbolcular, voleybolcular v.s. maaşlarını gününde aldılar.
Bu süre içinde Engelsiz Aslanlar geçim zorluğuna düştüler. Bankalardan kredi aldılar, kimsenin umurunda olmadı.
İki sene evvelki genel kurulda, bir genel kurul üyesi kürsüye çıkarak, bilip bilmeden "Bu branş geçen sene 1 milyon 350 bin lira zarar etmiştir. Kapanmalı" dedi. Oysa araştırma gereği duymadığı konu, o sene devletten Avrupa ve Kâinat Şampiyonlukları dolayısıyla Galatasaray'ın kulüp olarak 1 milyon 650 bin lira ödül almaya hak kazandığı, ancak ve ancak kulübün diğer borçları dolayısıyla bu paraya Maliye Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün el koyduğu idi.
Geçen sezon maaşlarını alamayan sporcular, kulübü mahkemeye vermek üzere bir avukatla anlaştılar. Avukatın gönderdiği ihtarnameler sonucu maaşlar ödenmeye başladı. Bu maaşların toplam aylık tutarı da Galatasaray için komik bir rakam, 80 ila 100 bin lira arasındaydı. Böylece Galatasaray'a, sporcuları tarafından mahkemeye verilmek konusunda bir leke daha sürüldü.
Bu konuda yazacak çok şey var. Ama şu anda Galatasaray'ın zaten hangi spor branşında başarısı var ki? Galatasaray bir meçhule doğru gidiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA