Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Soylu konuşma!.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu sütunlarda okuduğunuz "Açık Mektubum" ile ilgili aradı. Nerdeyse bir saate yakın "Kapalı" konuştuk.
Anlattıklarını şu anda yazmamam gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü konuştuğumuz ülke trafiğine, tabii İstanbul'a da büyük rahatlıklar getirecek bir planın tümü.. Bunların bir bölümü henüz proje aşamasında..
Üzerinde çalışılıyor. Bir bölümü hazır, hatta uygulama başlamış..
Size şimdilik şunu söyleyebilirim.
Sayın Bakan, problemin bütününün farkında..
Trafik konusunu iyi biliyor.
Sorunları biliyor. O zaman, çözüm adımlarını atmak da kolaylıyor. Atmaya da başlamış.
Her şey hazır olduğu gün, yapılanların ve yapılacakların tümünü açıklamayı Sayın Bakanın kendisine bırakıyorum.. Bugünden, bir şeyleri yarım yamalak yazmayı uygun bulmuyorum.
Sayın Süleyman Soylu'ya, hem trafik konusuna bu kadar ilgi ve bilgiyle yaklaştığı, hem de açık mektubumu ciddiye aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum.
İstanbul Valisi, Emniyet Müdürü ve Trafik Müdürü bunca yıldır sessizliği politika edinmişken, İçişleri Bakanı'nın daha ilk yazımın ardından hemen araması, dilerim kendi personeline de örnek olur..
"İnsanlar konuşa konuşa" demiş eskiler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA