Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Olmadı Avcı!..

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için oynayacağı play off turundaki rakibi bu öğle belli olacak.
Ama ben şimdiden söyleyeyim. Başakşehir eğer, çarşamba geceki Brugge maçındaki futbola benzer bir şey oynarsa, kurada kim çıkarsa çıksın hiç şansı olmaz..
Çünkü o rakiplerin hiç biri Brugge değil..
İçinde yıldızı geçin, Başakşehir'in kulübesinde oturacak tek adamı olmayan, mutlak kazanmaları gereken maçta rakip kaleye beş şut atamayan takım yerine, bizim Alanyaspor olsaydı mesela dağıtmıştı, Başakşehir'i..
Nerde birinci maçın harika Elia'sı, nerde çarşamba gecesi sahada görünmeyen, göründüğünde her topu rakibe atan Elia?. Ya geldiğinden beri en etkisiz maçını çıkaran Mossoro!. O sıradan rakibin karşısında bile hata üstüne hata yapan Epureanu.. Kaleciliği unutmuş Volkan Babacan.. Bir evvelki maçın muhteşem adamıyken, bu defa kaybolan Mahmut!. Üç toptan ikisini kaptıran Adebayor..
Bir olağanüstü Emre Belezoğlu vardı, iki de bekin.. Onlar da erken sarı kart gördüler. Bir kart daha, play off rövanşında yoklar.. Visca haklıydın epey toparlamıştı.
Orada adamlara beş atacakken geri çekildin, 3-3 bitti. Burada 5 atacakken, gene geriye, yana, kaleciye o Allahın belası rezil topu oynattın, adamlar bomboş üzerimize geldiler. Allahtan şut yetenekleri bile yoktu.
Senin takımın hücum takımı hocam.. Geri çeker, yan yan yengeçspor oynatırsan, Mossoro da, Elia da, Adebayor da ne yapacaklarını şaşırırlar.
Nerdeyse tüm takımın kötü olmasının sebebi, ikinci yarıda oynattığın o "2-0'ın üzerine yatma" futbolu hocam..
Dikkat!..
Yarattığın Başakşehir'e yazık etme!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA