Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bunlar nasıl HGS gişesi!..

Osman Gazi Köprüsü açıldığından beri İzmir'e kara yolundan gidip gelmeye başladım.. Harika güzel bir yol.. Marmara ve Ege'nin doyulmaz doğal güzellikleri arasından geçip, nerdeyse uçakla ayni zamanda İzmir'e varıyorum.. O da uçak rötar yapmazsa.. Benim yavaş kullandırdığım arabamla altı saat falan sürüyor, Etiler'deki evimden çıkmamla, Balçova'daki otelime girmem..
Amma velakin bu Osman Gazi Gişeleri garip..
Benim HGS, Yapı Kredi Bankamın otomatik ödeme listesinde.. Banka eksileni anında tamamlıyor.. Yani, hangi gişeye girsem, HGS kartımda para olmaması mümkün değil.
Ama bu Osman Gazi Gişeleri önünde bir kuyruk, bir kuyruk.. Efendim HGS, OGS kartlarında yeterli para yokmuş. Bu yüzden nakit ödüyorlarmış..
Haydi bekle..Gişelere yaklaşıyoruz. HGS kapısında kuyruk.. Parayı ver, üstünü al ki, bariyer kalksın..
Ben sürücülere söylenirken, beni de durdurmuyor mu bazen gişe.. Hadi nakit ödeme için ben bekletiyorum bir de..
Bankamı arıyorum.. "Mümkün değil" diyorlar..
Peki bu rezillik ne?.
İzmir dönüşü Osman Gazi Gişelerinde nerdeyse 45 dakika bekledik, on tane hızlı geçiş gişesi varken.. Yol da nerdeyse boşken, bu yığılmanın izahı var mı?.
Bu gişeler devletin değil, "Yap İşlet Devret"le köprüyü yapan özel şirketin.. Peki bu nasıl işlemez bir sistem, biri açıklar mı?.
Benim aklıma gelen tek mantıklı çözüm..
"Nakit ihtiyacı olunca, bir şeyler oluyor.."
Osman Gazi Gişeleri'nde bu garip birikim, hele bu devirde bir şekilde önlenmeli..
Bunca bilgisayar uzmanı olan ülkede HGS, hem de yol boşken, yol tıkanıp, insanlar 45 dakika bekletilir mi?. Ayıp!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA