Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

SABAH Akdeniz'de yenilikler bitmiyor

Akdeniz'in nabzını tutan SABAH Akdeniz yeniliklere doymuyor. Bir haftayı özetleyip, yeni haftaya ilişkin ipuçlarını verdiğim bir pazartesi buluşmasıyla daha beraberiz. Yoğun ve dolu dolu bir haftanın ardından yeni projelerimizle haftaya başlıyor olmanın keyfini yaşıyoruz.

***

Antalya'nın kanayan yarası durumuna gelen toplu ulaşım şikayetlerine duyarsız kalmayarak başlattığımız 'Ulaşım Hattı'na gelen şikayetlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bugünden itibaren sayfalarımıza taşıyoruz. Bir diğer çalışmamız ise otomotiv dünyası ile ilgili. Bugünden itibaren her Pazartesi otomotiv sektörünün kalbi Sabah Akdeniz'de atacak. Sektörle ilgili tüm detaylar, 2. elden yedek parçaya, araç özelliklerinden satışa her şey bu sayfamızda olacak.
***

Sabah gazetesinin, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'nın düzenlediği 48'inci Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 'Altın Basın Sponsoru' olması nedeniyle dün 32 sayfa Altın Portakal Özel Gazetesi hazırladık. Altın Portakal'ın tarihçesinden günümüze, filmlerden ödüllere tüm detaylarını bu ilavede topladık.
Büyük ilgi gören bu çalışmamıza omuz veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yine bu bağlamda festival kapsamında tüm yaşananları özel bir ekip ile her gün sayfalarımıza taşıyacağız.
***

Sabah Akdeniz'in geçen haftaki manşetlerine göz atarsak; Pazartesi günü Antalya'nın en değerli yerleşim yeri olan Meltem mahallesideki 4 bin dönüm alanı kapsayan davada hak sahibi olanların sayısının 444' e çıktığını 'Meltem'e yeni varisler çıktı' manşeti duyurduk.
Salı günü ise Akdeniz Üniversitesi'nde dünyada ilk kez gerçekleştirilen rahim nakliyle ilgili 'Başarırsak Nobel bizim' manşetimizde tüm dünyadan üniversiteye teklif yağdığını gündeme taşıdık.
Çarşamba günü 'Okuma Azmi' başlıklı haberimizde üç depremzede gencin Isparta'daki üniversite eğitimi için verdikleri mücadeleyi manşete taşıdık.
Perşembe günü ise 174 Alo Gıda Hattı'na Antalya'dan gelen alkollü içecek şikayetleri ile ilgili bir önceki yıla oranla büyük artış yaşandığını 'Sahte içki korkuttu' manşeti ile tarihe not düştük.
Cuma günü Antalya'nın, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan'ın Seyahat Acenteleri Birliği'nin 2012 Genel Kurulu için Antalya'yı tercih etmesini 'Hindistan'la turizm vakti' manşetiyle sayfalarımıza taşıdık.
Cumartesi günü 'Portakal heyecanı başlıyor' manşetimiz ile 48'inci Altın Portakal Film Festivali'nin başlayacağını hatırlattık okurlarımıza.
Ve… Dün. CHP'li meclis üyesi Mustafa Karabulut'un acı itirafını 'Oy alırken kandırdık' başlığı ile manşetten vererek tarihe not düştük.
***

Bir haftayı böyle geride bırakırken, gelecek haftaya dair de ipuçlarını sizlerle paylaştım.
Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA