Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Paris ve Beyrut ağırlıklı bir hafta

Geride bıraktığımız hafta kuşe kağıda geçişin mutluluğu ve keyfini çıkarttık. Yeni yatırımlar yeni projeler gazeteye ivme kazandırdığı gibi ekibe de heyecan yaşatıyor. EXPO heyecanımız Paris'te sayfalarımıza taşınırken, Beyrut'ta bulunan Antalyalı işadamlarının temas ve ziyaretlerini de ben size ulaştırdım. Geçen hafta neler olmuş, ona bir göz atalım;
Pazartesi günü 'EXPO bayrağını almaya gidiyoruz' başlıklı haberimizde Antalya'dan 200 kişilik bir ekibin EXPO bayrağını almak için Paris'e gittiğini, bu projenin ülkemize getirisinin ise 4 milyar euro olduğunu işledik. Paris'teki gelişmeleri muhabirimiz Gamze Aras takip etti.
Antalya'nın, turizm ve tarımın yanında sporda da diğer şehirlere büyük fark attığını 'Sporun da başkenti Antalya' manşeti ile Salı günü sayfalarımıza taşıdık.
Antalya'nın hemen her türlü spor organizasyonuna evsahipliği yaparak yurtiçi ve yurtdışından binlerce sporcu ve yöneticiyi ağırladığını kayıtlara düştük.
Çarşamba günü kuşenin ilk günü olmakla beraber 'Antalya Paris'te tarih yazıyor' haberimizi manşete taşıdık.
Paris'te yaşananları Antalyalılara ulaştırdık. Perşembe günü de 'EXPO bayrağını resmen aldık' manşeti ile törenin ayrıntılarını ve en güzel fotoğraflarını Paris'ten size taşıdık.
Cuma günü ise Paris gelişmelerine ara vermeden devam ettik. 'Antalya EXPO ile uçuşa geçecek' çalışmamızda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın EXPO'ya ilişkin görüşlerine tercüman olduk.
Cumartesi günü ise Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Beyrut işadamları ile buluşmasını 'İşadamlarından Beyrut çıkarması' manşeti ile haberleştirdik.
Malum bu haftaki Pazartesi buluşmamızı Beyrut'tan yazıyorum.
Nasip olursa yarın Antalya'ya ulaşmış olacağız. İşadamlarımızın Beyrut'taki ziyareti ve temaslarına ilişkin hafta içi çalışmalarım olacak.
Pazar günü, 7 milyon TL'lik butik otel yatırımı kamulaştırma kararıyla durdurulan yatımcının, ilgili kurumlardan yanıt alamayınca arsasını tinercilere terk etmek durumunda kaldığına ilişkin haberimizi '7 Milyon liralık tinerci yuvası' başlığı ile tarihe not düştük.
Haftanın özetine ilişkin bu haberlerimiz manşetleri oluştururken, bölgemize dair tüm gelişmeler ve yaşananlar Sabah Akdeniz sayfalarında yerini aldı.
Mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA