Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Yaşasın bağımsız sütçülerin direnişi!

Biga'daki okurlardan sürekli mesaj alıyorum. Tek geçim kaynakları olan çiğ süt fiyatının belirlenmesi konusunda birbirine girmiş kasabalı. Dün, "Rakı sofrasında süt fiyatı nasıl belirlenir?" başlığı ile bir mesaj daha aldım. Örgütlü bir biçimde olayların üzerine giden Bigalıları tebrik ediyorum. İddialarına göre, süt fiyatını belirleyen kuruluşun başındaki kişilerle, süt sanayicileri al gülümver gülüm ilişkiler içindeymiş. Süt fiyatı, Biga-Gönen yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun restoranında rakı içerken belirlenmiş. Bunu haber alan sütçüler isyan bayrağını çekmiş ve demişler ki:
"Rakı sofrasında, 'Biz 0.67 isteriz, siz 0.66 verirsiniz. Anlaşırız' mantığıyla yıllardır üreticiyi kandıran bu zihniyet sahiplerini uyarıyoruz. Daha fazla harama bulaşmadan, hak yemekten vazgeçmenizi ve istifa etmenizi tavsiye ediyoruz! Yiyip içtikleriniz hem size hem de sülalenize yeter de artar bile. Derhal, sıcak koltuklarınızı, elleri nasırlı dürüst üretici temsilcilerine bırakın!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA