Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Yesinler sizin tehdidinizi!

Bazılarınız beni e-posta yağmuruna tutuyor;
Bazılarınız gördüğü yerde durdurup, "Devam edin lütfen şu askerlik meselesine. Şimdiye kadar hiç kimse bu kadar açık yazmadı. Bu kadar net haykırmadı" diyor.
Bazılarınız ise, "Sorunu sadece geri hizmette görev yapan askerlerin sorunu olarak almayın lütfen. Türkiye'de mecburi askerlik başından sonuna sorun. Ülkede istihdam edilmeyi bekleyen bu kadar genç varken, neden insanlar gönüllülük temelinde askerliğe alınmıyor? Neden insanlar 'vatan borcu' adı altında bu görevi yapmaya mecbur bırakılıyor? Lütfen bu konulara da değinin" diyor.
Bütün bunların yanı sıra bazıları da, "Kocan askerlik yaptı ama unutma oğlun da eni konu askere gelecek! O zaman bu yazdıklarını ona hatırlatırız!" deyip aleni tehdit ediyor.
Neden? Çünkü yıllardan beri konuşulmaması, tartışılmaması için üzerine kalın bir örtü örtülen bir mesele üzerine, "Hadi şu örtüyü kaldıralım artık" dedim.
İnanıyorum ki ben iyi bir şey yaptım. Yapmaya da devam edeceğim.
Birileri, densiz ve dengesiz birileri beni biricik oğlum üzerinden tehdit etmeye devam etse de ben durmayacağım!
Emin olunuz ki fırsatını buldukça, 'Vatan borcu' ödesinler diye göreve gönderilen o çocukları hizmetçi gibi kullanan paşaların hanımlarına ve bizatihi kendilerine sesleneceğim;
Yani, "Lütfen az yiyin de kendinize birer hizmetçi tutun!" diyeceğim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA