Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Favorilerim: Sakık-Leyla Zana

Ağır aksak olsa da, her iki taraftan da zaman zaman tadımızı kaçıracak açıklamalar yapılsa da barış süreci devam ediyor. Siyasiler biraz daha az konuşsa tereyağından kıl çeker gibi çözülecek bu iş ama ne yapalım çok seviyorlar konuşmayı. Hele de BDP'nin eş başkanı Sayın Gültan Kışanak! Bir kongrede yere düşen Türk bayrağının asılması halinde konuşmasını devam ettireceğini söyleyerek şahane mesaj veren o Kışanak hemen akabinde gittiği mitingde "Tek hedefimiz özerk Kürdistan!" diye laflar ediyor. Özerkliğin bu ülkenin yüzde 80'inde bağımsızlık olarak anlaşıldığını bilecek kadar zeki bir kadın olan Kışanak'a tavsiyem kullandığı ifadelere şu süreçte dikkat etmesi.
Bu arada İmralı'ya BDP heyetinden kim gitmeli tartışmasına da bir katkı sunmak istiyorum. Benim favorilerim Sırrı Sakık ve Leyla Zana'dır. Bu iki isim gitsin Öcalan'la görüşmeye. Çünkü iki isim hem davalarının en eski sahipleri, hem de Öcalan'ın sevdikleri... Sakık'ın ve Zana'nın adaya gitmesi süreç açısından da diğer isimlerden olumlu olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA