Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

TİKAD çalışıyor!

Önceki gün Türkiye İş Kadınları Derneği'nin yeni okul projelerinin hayata geçirilmesi adına düzenlediği davete katıldım. Başkan Nilüfer Bulut'un ve ekip arkadaşlarının gayretkeşliği ile düzenlenen gecede çok güzel bağışlar toplandı.
Fazla kadın kadınaydık belki de ondan bilmiyorum ama genellikle çok resmi geçen bu tür gecelerin aksine bu gece çok eğlenceliydi. Acun'un destek amacıyla stand-up'çılığa soyunduğu, derneğin üyesi Hülya Avşar'ın da hem şarkılarıyla, hem de esprileri ile ısıttığı davete sadece iş kadınları değil, aynı zamanda işadamı eşi olan kadınlar da katılmıştı. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ve Bakan Fatma Şahin'in katıldığı bağış gecesinin sonunda dernek üyelerinin yüzleri pek bi gülüyordu.
Geceye sadece Acun'u izlemek, Hülya'yı dinlemek ve Emine Erdoğan'a yakın olmak adına gelen bazılarından tek kuruş bile çıkmadığını da gördük ama yine de TİKAD epeyce yüklü bir bağış topladı. Mis gibi, yepyeni, pırıl pırıl okullar yapılacak şimdi o bağışlarla. Tebrik ediyoruz emeği geçen herkesi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA