Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

İftiraya devam, Pensilvanya'ya selam!

Fethullah Gülen'in hakkımda suç duyurusunda bulunduğu gün cemaat dilini ve terminolojisini iyi bilen bir kaynağım demişti: "Hoca bu hareketiyle seni yargıya şikâyet etmiyor aslında. Cemaatine şikâyet ediyor. Diyor ki; 'Ben bu kadından rahatsızım. Artık elinizden ne geliyorsa ardınıza koymayın!'"
Yalan yok fazla abartılı gelmişti kaynağımın çektiği bu fotoğraf. Ama şahsımla ilgili uzun zamandır sürdürdükleri iftira kampanyası Gülen'in suç duyurusunun ardından bambaşka bir tarafa evrilince cemaat dilinin kodlarını iyi çözen kaynağımın anlattıklarını da anlamlı bulmaya başladım. Hoş defalarca yazdım bu köşede bunların edep ve dürüstlük içeren bir düstura sahip olmadıklarını... Çok rahat iftira atabiliyorlar, çok rahat sizi bir suç çetesinin üyesi gibi gösterebiliyor ve çok rahat hakkınızda yalan yanlış bir bilgi üzerinden itibarsızlaştırma yapabiliyorlar. O nedenle aslında şaşırmadım son saçmalıklarına... Şaşırdığım gazetecilik hayatı saçmalıklarla, yalanlarla ve iftira atmakla dolu Mehmet Baransu ve Emre Uslu gibi tiplerin saçmalıklarının "gazeteciyiz" diye ortada dolaşan birileri tarafından da değerli bulunup da haberleştirilmesi.
Bunlardan biri de kendisine teslim edilen gazeteleri batırmakla meşhur Eyüp Can! Fakülteden sınıf arkadaşıyız. Başarısız bir yöneticilik kariyeri var ayrı ama yemin ediyorum ben onu düne kadar tarafsız ve bağımsız gazeteci sanıyordum. Meğer değilmiş! Öyle olsaydı şahsımı alenen PKK'ya hedef gösteren Baransu ve tayfasının saçmalıklarını manşetine taşımadan evvel en azından doğruluğunu teyit için bir de benden yorum alma zahmetine katlanırdı.
Tabii yadırgamamak lazım. Eyüp için normali bu aslında. Kolay değil Hocaefendi bursuyla okuyup, onun desteğiyle ABD'lerde, Harwardlarda falan mastır yapmak. Her şeyin bir bedeli vardır. O da bedelini ödüyor. Samimiyetle söylüyorum hiç kimseye değil ama okul arkadaşlığımız hatırına canı sağ olsun Eyüp'ün. Alsın tepe tepe kullansın, Pensilvanya'ya bağlılıklarını bildirmek için bendenizle ilgili ortaya atılan asılsız, mesnetsiz bütün alçaklıkları, bütün yalan iddiaları!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA