Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Büyük buluşma yarın!

Yarın akşam benim de katılacağım çok mühim bir buluşma gerçekleşecek Ankara'da. Yarın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Alevilerin kanaat önderi saydığı 40 kadar isimle iftar yapacak ve ardından da basına kapalı özel bir toplantı ile katılımcaların önerilerini dinleyecek.
Bütün dualarım bu buluşma sonrası katılımcıların mutlu ayrılması. Umarım Türkiye Cumhuriyeti ilk kurulduğu yıllarda ötekileştirilip, hepten yok sayılan Alevilik inancı bu buluşma ile artık devlet nezdinde de tanınıp, hak ettiği ilgi ve saygıyı görecek eşiği atlayacak. Umutluyum ve 12 yıllık iktidarında attığı adımlarla ezilen, anayasal hakları gasp edilen Kürt Halkı'nın gönlünde taht kuran Erdoğan'a da sonuna kadar güveniyorum.
İnşallah Cumhuriyet kurulduğundan bu yana bu devlete karşı kalp kırıklığı yaşayan Aleviler'in de kalbini tamir edecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA