Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Her yer Paralel! Her yer rezalet!

İnanın yoruldum gelen e-postaları ya da mektupları okumaktan ve telefonlara cevap vermekten! Çoğunu yanıtlayamıyorum bile. Bir konunun ucundan tutup çekince çorap söküğü gibi bilgi akıyor. Mesela Askeri Casusluk Davası'nda olduğu gibi... AYM'nin, Paralel Örgüt üyesi oldukları iddiası ile tutuklanan polisleri hak ihlali gerekçesiyle serbest bırakacağını yazdığım yazıda bir iki cümleyle o konuya değindim; meğer farkında olmadan madene girmişim. Davada mağdur edilen yüzlerce bürokrat ve asker derdini anlatmak için sıraya girdi. Ekonomi Bakanlığı'na bağlı kurumlarda özellikle de Hazine, Darphane, BDDK, Merkez Bankası'ndaki örgüt yapılanması ile ilgili bilgiler çok ilginçti. Ama hepsini kullanamayacağım için bıraktım. Üniversiteler, diğer bakanlıklar ve belediyelerle ilgili gelenlere daha bakamadım. Kim bilir ne hikâyeler, ne rezillikler yaşanıyor ama ben ne yapabilirim bir başıma?
Naçizane tavsiyem hükümetin özel bir hat kurması. Güvenilir insanların olduğu komisyona bağlı; "Alo Paralel Hat." Gelen bilgiler burada işin ehli kişiler tarafından süzgeçten geçirilip, sorumlu bakanlıklara iletilebilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA