Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kovulmuşum haberim yok!

Hepi topu 10 gün! Haftada 4 gün yazdığımdan yola çıkarsanız yani 6 yazı! Kıyamet koparttılar! Önce interhaber adlı site 'Huber Köşkü' yazılarımdan dolayı patronaj tarafından işime son verdirildiğini üfürdü! Cevap vermeye bile lüzum görmedim çünkü hiçbir dayanağı, gerçekliği olmayan saçma sapan bir iddiayı ciddiye almanın ahmaklık olacağını düşündüm. Ancak bir kaç gün sonra medyatava adlı internet sitesi işin cılkını çıkarıp, yalanın dibine vurup kesin bir dille SABAH'tan kovulduğumu yazınca ve ortalık birbirine girince biriken yıllık iznimin bir parçasını kullanıp yapmaya çalıştığım 'Kafa Detoksu' işini tamamlayamadım.

"NASIL BİR ZAVALLILIK ANLATAMAM"

Maalesef panik olup ardı ardına telefon açanlar, mesajla durumu yoklamaya çalışanlar ve dahası 'Bu şimdi kovulduysa bunalımdadır' deyip gecenin bir vakti kalkıp evime gelenler falan olunca elmahkum bir açıklama yaptım Twitter adresimden. Ama ne fayda! Alenen şahsıma operasyon çekenler tarafından verilen ferman kesilmiş ve ben kovulmuştum bir kere, bundan da geri dönüş mümkün değildi artık. 'Kardeşim yok böyle bir şey! Yıllık iznimin bir parçasını kullanmaktayım' desem de kesemedim bu yapılan yorumların önünü. Hala da sosyal medyada ağzından köpükler akıtarak; 'Ohhh canıma değsin!' diyenlerin o garip hallerini, hezeyanlarını izlemekteyim. Nasıl bir zavallılık kaplamış bunların ruhunu bilmiyorum ama gerçekten hastalıklı bir kitleyle karşı karşıya olduğumuzu bir kez daha anladım. Keşke kovulduğum inancıyla atılan o sevinç çığlıklarını, hakaret ve küfürleri sizlerle tek tek paylaşabilseydim. Özellikle de Paralel Örgüt'ün sosyal medyadaki tetikçilerinin yazdıklarını. Nasıl zevklendiler, şehvete kapıldılar anlatamam sizlere.

"TEMİZLENİNCEYE KADAR MÜCADELEYE YEMİNLİYİM!"

Aslında bi bakıma iyi de oldu bu saçmalığın yaşanması. Çünkü bu vesileyle hem bir insanın işsiz bırakılması neticesinde bu zavallıların ne kadar gaddar, acımasız ve kalpsiz olabildiklerini gördüm. Hem de yazılarımla, duruşumla bu zavallılara verdiğim rahatsızlığın boyutunu!

Neyse... Özellikle Paralelci alçaklara sesleniyorum. Kovuldum yalanına kanıp pek bi heveslendiniz bir cephe daha düştü diye ama boşuna gaza geldiniz. Çünkü burdayım hala ve alçaklığınızla da hainliğiniz bu topraklarda tamamen temizleninceye kadar mücadeleye etmeye yeminliyim! Ha ayrıca sanmayın ki ben sizin hainliğinize karşı bu mücadele sadece SABAH'ta olduğum için veriyorum.

Şunu bilin ki; Ola ki kovulsam da bu gazeteden... Başka yazacak bir gazete yani başka bir iş bulamazsam dahi... Sizlerle, örgütünüzle mücadeleyi sadece bana ait ve epeyce de etkin olan sosyal medyadaki adreslerimden aynen devam ettirmeye kararlıyım. Son nefesime kadar ensenizdeyim yani. Hep tepenizdeyim!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA